Παίζει επιστροφή Raikkonen στην F1;

  • -
  • -

Συνέντευξη στην Φιλανδική εφημερίδα Turun Sanomat έδωσε ο μάνατζερ του Kimi Raikkonen, Steve Robertson. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Heikki Kulta, ο οποίος είναι κοντά στους Φιλανδούς οδηγούς της F1 εδώ και χρόνια, για το εάν υπάρχουν ελπίδες να δούμε τον Iceman και πάλι σε μονοθέσιο ο Robertson είπε :

«Δεν είχαμε κουβέντες με κανένα προς την κατεύθυνση αυτή για την επόμενη σαιζόν. Θα έρθει ο καιρός που ο Kimi θα αποφασίσει τι θα θέλει να κάνει», είπε. Ρωτήθηκε και εάν η καριέρα του Raikkonen στην F1 έχει τελειώσει : «Ποτέ μη λες ποτέ», σχολίασε.

 

Οι δηλώσεις του Robertson είναι αινιγματικές. Το γεγονός ότι ο Raikkonen τρέχει στο WRC με την χορηγία της Red Bull Racing μας φέρνει αυτόματα στο μυαλό μια πιθανή συνεργασία του με την ομάδα της F1. Ο Horner όμως στην Κωνσταντινούπολη είπε ότι δεν αποτελεί επιλογή για αυτούς ο Raikkonen από την στιγμή που έχει αφοσιωθεί στο WRC.

 

Ο Raikkonen συμμετέχει στο πρωτάθλημα του WRC με την ομάδα Junior της Citroen. Μάλιστα βρίσκεται στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...