Έπαιξε με την τύχη του ο Hamilton;

Πήρε έκταση το ζήτημα με τον Hamilton, την σαμπάνια και τον Putin

  • -
  • -

Για να λέμε την αλήθεια η F1 έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα αυτή την περίοδο, αλλά το θέμα με το Lewis Hamilton να … πετυχαίνει τον Vladimir Putin κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του βάθρου έκλεψε αρκετές γραμμές στον διεθνή τύπο.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Putin έδωσε τα έπαθλα στους Hamilton, Vettel και Perez στην απονομή μετά από τον αγώνα στο Sochi. Ο Hamilton πήρε την δική σου σαμπάνια και άρχισε να ρίχνει. Όπως θα δείτε όμως και στο Video αφρός από την σαμπάνια έπεσε στο πίσω μέρος από το σακάκι του Putin. Η πολιτική δεν πρέπει να μπλέκεται με τον αθλητισμό, αλλά δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις επικεφαλίδες του τύπου «Ο Hamilton έριξε σαμπάνια στον Putin» και «Έλουσε τον Putin ο Hamilton» γέμισαν το Internet. Ενδιαφέρον έχει να δείτε και τον σωματοφύλακα του Ρώσου Προέδρου που πετάχτηκε να τον προφυλάξει!

 

O Hamilton αναγκάστηκε να πει στο Sky την Δευτέρα με χαμόγελο : «Η αλήθεια είναι ότι δεν (του έριξα σαμπάνια). Υπάρχει μια περίεργη φωτογραφία με μένα να του ρίχνω. Σίγουρα δεν θέλω να γίνει κάτι». Όμως το Twitter είχε γεμίσει με σχόλια «Χαιρόμαστε που σε γνωρίσαμε Lewis» και «O Putin ξέρει που μένεις»  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...