Μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Hamilton;

Τι λένε οι ειδικοί

  • -
  • -

Ένα από τα βασικά ερώτημα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τους φίλους της F1 είναι εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σταματήσει την πορεία του Lewis Hamilton. Ο Βρετανός οδηγός βρίσκεται στο καλύτερο μονοθέσιο και έχει κερδίσει τους 4 από τους 5 αγώνες της σαιζόν.

 

Ο David Coulthard είπε στην στήλη του στο BBC ότι τόσο ο Lewis Hamilton όσο και ο Nico Rosberg είναι πεινασμένοι για την νίκη, βάζοντας ένα σημαντικό στοιχείο σαν παράμετρο. Ο Paddy Lowe, Executive Director του Τεχνικού τμήματος, ανέφερε σε σχόλιό του στο BBC ότι η Mercedes πήγε σε δυο διαφορετικές στρατηγικές, ώστε να δοθεί στον 2ο οδηγό μια δεύτερη ευκαιρία. Συμπληρώνει ο Coulthard ότι είναι ένας έξυπνος τρόπος για να παίρνει το μέγιστο και από τους δυο οδηγούς, χωρίς να πηγαίνουν σε «παράταξη». Ο Hamilton καταναλώνει λιγότερο καύσιμο, ενώ ο Rosberg είναι γενικά πιο γρήγορος από τον Βρετανό.

 

Από την άλλη πολύ κολακευτικά σχόλια για τον Βρετανό έκανε ο Nigel Mansell αλλά και ο Damon Hill, ο οποίος είπε ότι στην κατάσταση που βρίσκεται ο Hamilton θα είναι σχεδόν απίθανο να τον κερδίσει κάποιος. «Ο Nico είχε δυο ευκαιρίες να τον περάσει. Στο Μπαχρέιν και στον αγώνα που πέρασε. Αλλά του έφυγαν μέσα από τα χέρια.

 

Όπως πάει το πρωτάθλημα οι δυο επόμενοι αγώνες είναι σημαντικοί. Εάν καταφέρει να τους κερδίσει ο Hamilton θα αποκτήσει σαφές ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του Rosberg.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...