Νέα BMW σειρά 3: Ντεμπούτο στις οθόνες σας

Online παρουσίαση στο facebook

  • -
  • -

Μεγάλη η κουβέντα στο διαδίκτυο και όχι μόνον για την παρουσίαση της νέας σειράς 3. Μπορεί να μην έδωσε το παρών στην έκθεση της Φρανκφούρτης, σχεδόν ένα μήνα μετά θα αποκαλυφθεί ολοζώντανη στο κοινό της. Οι άνθρωποι της BMW διάλεξαν το facebook για το ηλεκτρονικό λανσάρισμα της νέας έκτης γενιάς της σειράς 3, που θα γίνει online από τις εγκαταστάσεις της BMW (BMW Welt) στο Μόναχο την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου (4.00 pm τοπική ώρα).

Η νέα σειρά 3 θα αποτελεί μια από τις σημαντικές παρουσίες στα αμερικανικά σαλόνια του Los Angeles τον επόμενο μήνα και του Detroit τον προσεχή Γενάρη. Στην Ευρώπη αναμένεται στην έκθεση της Γενεύης.

Εκτός από την σχεδίαση σημαντική είναι και η πληροφόρηση για τη γκάμα των κινητήρων, κυρίως για τις 4κύλινδρες εκδόσεις βενζίνης που αφορούν κατά βάση την ελληνική αγορά. Με τον 2,0 λίτρων TwinPower (184 και 245 ίππους) δεδομένο, ελπίδα για εμπορικό μέλλον για την σημερινή ελληνική αγορά αναμένεται να είναι η entry-level έκδοση 1.6 lt με 136 ίππους.

Αναμονή λοιπόν για την έκτη γενιά της μεσαίας BMW. To GoCar θα καλύψει την παρουσίαση με κάθε λεπτομέρεια.

Για την  ώρα στα παρακάτω video πάρτε μια μικρή, αλλά γλυκιά γεύση από τις προηγούμενες πέντε γενιές που έχουν δημιουργήσει πλέον το δικό τους φανατικό κοινό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...