Δες το νέο Peugeot e-3008 πριν παρουσιαστεί επίσημα!

Η Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του επερχόμενου e-3008.

  • -
  • -

Λίγες μόλις ημέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του, η Peugeot, αποφάσισε να παρουσιάσει στο κοινό τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την έκδοση παραγωγής του πολλά υποσχόμενου, e-3008. Θυμίζουμε, πως η γαλλική φίρμα έχει προγραμματίσει να δώσει στην δημοσιότητα τον πλήρη φάκελο του νέου Peugeot e-3008 στις 12 Σεπτεμβρίου.

Στην 3η του γενιά, το best seller μοντέλο της Peugeot υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας, εφαρμόζοντας πολλά στοιχεία στη σιλουέτα του από το 408, με το ντιζάιν του αμαξώματος να ισορροπεί ανάμεσα στις fastback και στις κουπέ γραμμές. Σε ότι αφορά το εσωτερικό, το νέο e-3008, είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Peugeot που παρουσιάζει τη νέα τεχνολογική φιλοσοφία του i-Cockpit.

Μια ανεξάρτητη κυρτή πανοραμική οθόνη 21’’ συγχωνεύει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, το head-up display και την οθόνη αφής σε μια ενιαία μονάδα πάνω από το παραδοσιακά μικρής διαμέτρου τιμόνι. Σε αυτό το hi-tech σύνολο, προσθέστε και την μικρότερη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα με τις εξατομικευμένες συντομεύσεις "i-Toggles", και έχετε στο πιάτο μπροστά σας έναν άκρως ξεχωριστό και φουτουριστικό, εσωτερικό διάκοσμο.

Δείτε ακόμα: Video-Δοκιμή Peugeot 408 

Το νέο Peugeot e-3008 είναι το πρώτο μοντέλο των Γάλλων που πατά πάνω στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα STLA του ομίλου Stellantis (αντικαθιστά την EMP2 πλατφορμα) πάνω στην οποία φυσικά θα «χτιστούν» και όλα τα μελλοντικά compact μοντέλα της συμμαχίας. Το νέο Peugeot e-3008 θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε τρεις ηλεκτρικές εκδόσεις, με την κορυφαία εξ’ αυτών να προσφέρει αυτονομία κίνησης έως 700 km. Αυτό που μένει να δούμε σε λίγες ημέρες και να επιβεβαιώσουμε από επίσημα χείλη, είναι εάν θα υπάρξει και κάποια βενζινοκίνητη έκδοση (ενδεχομένως η 1.2 με το 48βολτο mild-hybrid σύστημα) που θα πλαισιώσει τις υπόλοιπες αμιγώς ηλεκτρικές του μοντέλου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...