Toyota Rumion: Νέο 7θέσιο οικογενειακό με 11.500 € - Πού πωλείται ήδη

Το νέο 7θέσιο Toyota Rumion θα ξεκινήσει την εμπορική του σταδιοδρομία στις 8 Σεπτέμβρη και θα διατίθεται τόσο σε βενζινοκίνητες όσο και σε CNG εκδόσεις.

  • -
  • -

Η Toyota, η Νο1 αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, παίζει το ίδιο δυνατά σε κάθε γωνιά και κάθε αγορά αυτού του πλανήτη. Τελευταίο της δημιούργημα, το Rumion. Ένα 7θεσιο οικογενειακό μοντέλο που ξεκινά την εμπορική του σταδιοδρομία με κάθε επισημότητα αυτές τις ημέρες στην Ινδία. Σε μία από τις πλέον ανερχόμενες αγορές για όλους τους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες, το Toyota Rumion, έχει ως τιμή εκκίνησης τις 1.026.675 ρουπίες, δηλαδή περίπου €11.500 (έκδοση Rumion S) γεγονός που το καθιστά ένα από τα φθηνότερα οικογενειακά μοντέλα στον κόσμο.

Ουσιαστικά, το Toyota Rumion, βασίζεται στην ήδη δοκιμασμένη συνταγή του Maruti/Suzuki Ertiga, με τις απαραίτητες φυσικά πινελιές διαφοροποίησης. Το Rumion, θα κυκλοφορήσει σε τρία εξοπλιστικά πακέτα S, G και V, με επιλογή αυτόματου κιβωτίου αλλά και σε έκδοση φυσικού αερίου όπως προαναφέραμε.

Toyota Rumion

Δείτε ακόμη Τα 5 φθηνότερα crossover της αγοράς

Για την κίνηση του μοντέλου, φροντίζει ο ατμοσφαιρικός 1.500άρης κινητήρας της συμμαχίας με τους 103 ίππους και τα 137 Nm ροπή, ο οποίος συνδυάζεται είτε με 5άρι χειροκίνητο σασμάν είτε με 6άρι αυτόματο. Με φυσικό αέριο η ισχύς ανέρχεται στους 87 ίππους και η ροπή στα 121,5 Nm στις 4.200 σ.α.λ.

Σε αξιόλογα επίπεδα, δεδομένης και της χαμηλής τιμής πώλησης του, κυμαίνεται και ο εξοπλισμός του Toyota Rumion. Προσφέρει μεταξύ άλλων 4 αερόσακους, 7άρα οθόνη αφής, ασύρματη σύνδεση Android Auto και Apple Car Play και αρκετές ακόμα ηλεκτρικές ευκολίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...