Kia EV9: Η τιμή της 6θέσιας έκδοσης στην Ελλάδα

Το μεγάλο ηλεκτρικό SUV της Kia είναι διαθέσιμο σε 7θέσια ή 6θέσια διαμόρφωση εσωτερικού, οι οποίες είναι αμφότερες διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

  • -
  • -

Το νέο Kia EV9 είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η φίρμα πλέον βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο. Με μοναδική σχεδίαση, υψηλή ποιότητα και ατελείωτους χώρους, πρόκειται για ένα μεγάλο οικογενειακό SUV που δίχως αμφιβολία, ξεχωρίζει και αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρόσωπο της μάρκας. Ως αμιγώς ηλεκτρικό, διατίθεται με δύο εκδόσεις κινητήρα, στους 203 ή 384 ίππους, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο διαμορφώσεις εσωτερικού: μια με έξι θέσεις και μια με επτά. Στη χώρα μας είναι διαθέσιμες και οι δύο, σε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού.

Πόσο κοστίζει το 6θέσιο Kia EV9;

Η εξαθέσια διαμόρφωση του Kia EV9 συνδυάζεται αποκλειστικά με την κορυφαία έκδοση GT-Line Launch Edition και το σύστημα κίνησης με τους ηλεκτροκινητήρες των 384 ίππων και την μπαταρία των 99,8 kWh. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή βρίσκεται στις 86.600 € (χωρίς την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2») για την GT-Line Launch Edition Swivelling και στις 86.900 € για την έκδοση GT-Line Launch Edition Relaxation. Να θυμίσουμε ότι το Kia EV9 ξεκινάει από τις 77.000 € (χωρίς κρατική επιδότηση) με επταθέσιο εσωτερικό, κινητήρα 203 ίππων (κίνηση μόνο πίσω) και στην έκδοση εξοπλισμού Earth, ενώ η τετρακίνητη παραλλαγή με τους κινητήρες των 384 ίππων διατίθεται στην ίδια έκδοση εξοπλισμού (Earth) και εσωτερικού (7θέσιο) από 81.000 €.

Δείτε ακόμη: Πρώτη δοκιμή - Οδηγούμε το νέο Kia EV9

Να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός σε τομείς άνεσης και ασφάλειας είναι κορυφαίος από τη βασική έκδοση, με κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική ευκολία να συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Ωστόσο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου είναι οι χώροι στο εσωτερικό. Με την τρίτη σειρά καθισμάτων αναδιπλωμένη, υπάρχουν διαθέσιμα 828 λίτρα για αποσκευές, ενώ με τη χρήση όλων των θέσεων, το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 333 λίτρων, συν 90 ή 52 λίτρα επιπλέον κάτω από το εμπρός καπό, ανάλογα αν πρόκειται για την πισωκίνητη ή την τετρακίνητη έκδοση, αντίστοιχα. Σύμφωνα με την Kia, το νέο EV9 έχει αυτονομία έως 563 χιλιόμετρα, ανταποκρινόμενο πλήρως στις οικογενειακές του υποχρεώσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...