Τα 5 Νέα SUV που ξεχωρίσαμε από την Έκθεση Παρισιού

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι άνοιξε τις πόρτες της και αποκάλυψε μερικά πολύ ενδιαφέροντα, νέα SUV που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

  • -
  • -

Ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας, η Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού είναι και πάλι γεγονός, αποκαλύπτοντας πολλά άκρως ενδιαφέροντα νέα αυτοκίνητα. Πολλά από αυτά εμφανίζονται για πρώτη φορά σε κοινή θέα, επιτρέποντας στον κόσμο που θα επισκεφθεί την έκθεση να τα δει από κοντά. Χωρίς αμφιβολία, τα SUV είναι εκείνα που τραβούν περισσότερο την προσοχή, οπότε συγκεντρώσαμε 5 από τα πιο σημαντικά.

Όλα τους αναμένεται να έρθουν στη χώρα μας, ενώ μόνο ένα από αυτά είναι γνωστό μοντέλο που απλώς δέχτηκε facelift. Τα υπόλοιπα, είναι εντελώς καινούργια! Τα νέα SUV ακολουθούν στη λίστα που βρίσκεται παρακάτω, με αλφαβητική σειρά. Μάλιστα, προσθέσαμε και link για τα αυτοκίνητα που ήδη έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενα άρθρα μας, προκειμένου να μάθετε τα πάντα για αυτά με μερικά μόνο κλικ.

BYD Atto 3

Η BYD είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κινέζικες εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου. Για την ώρα δεν είναι γνωστή στη χώρα μας, ωστόσο τα επαγγελματικά της μοντέλα ήδη έχουν αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, με τα επιβατικά να ακολουθούν σύντομα! Το νέο BYD Atto 3 είναι από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της φίρμας. Ανήκει στα C-SUV και έχει διαπρέψει στα τεστ ασφάλειας του Euro NCAP παίρνοντας τη διάκριση των 5 αστέρων. Είναι αμιγώς ηλεκτρικό, με αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα. Δείτε το crash test του εδώ.

DS 3

Το γνωστό μας DS 3 Crossback έγινε «σκέτο» DS 3 μετά την ανανέωσή του. Παραμένει ένα μικρό SUV, όμως δέχτηκε ένα μεγάλης έκτασης φρεσκάρισμα που το φέρνει πολύ πιο κοντά στη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας. Όπως και το μεγαλύτερο DS 7 (που επίσης έχασε τον κωδικό Crossback) ξεχωρίζει από τα φώτα ημέρας LED, τα νέα χρώματα και ζάντες, αλλά και τις μικρές αλλαγές σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Τέλος, το ηλεκτρικό DS 3 E-Tense πλέον έχει μεγαλύτερη αυτονομία (άνω των 400 km). Δείτε περισσότερα εδώ.

Jeep Avenger

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jeep ανήκει στα B-SUV και έχει αυτονομία που μπορεί να αγγίξει τα 550 km εντός πόλης (400 km μεικτό). Διαθέτει κινητήρα 156 ίππων και 260 Nm ροπής και χρησιμοποιεί μπαταρία των 54 kWh, που φορτίζει σε 24 λεπτά έως το 80%. Στην Ελλάδα το περιμένουμε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 και αναμένεται να κερδίσει τους αγοραστές χάρη στην ξεχωριστή εμφάνισή του, το αποδοτικό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και τις σύγχρονες τεχνολογίες που θα ενσωματώνει. Δείτε περισσότερα εδώ.

Peugeot 408

H Peugeot έχει αναβαθμιστεί πλήρως σαν εταιρεία, παρουσιάζοντας πραγματικά premium μοντέλα που ξεχωρίζουν για τη σχεδίαση και την ποιότητά τους. Το νέο 408 είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για να υποστηρίξουμε αυτή τη δήλωση, καθώς είναι πανέμορφο και πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα. Έχει μια πιο crossover αισθητική που το καθιστά ιδανική πρόταση για όσους ζητούν λίγη περισσότερη απόσταση από το έδαφος, χωρίς τον όγκο στο σχεδιασμό που συναντάμε στα κλασικά SUV. Δείτε περισσότερα εδώ.

Renault Austral

O αντικαταστάτης του Kadjar δεν θυμίζει σε τίποτα τον πρόγονό του και είναι ένα εντελώς σύγχρονο, εντυπωσιακό SUV οικογενειακών προδιαγραφών. Το νέο Renault Austral είναι η «επόμενη ημέρα» για τη γαλλική μάρκα! Διαθέτει έξυπνες τεχνολογίες, είναι «ψαγμένο» μηχανικά (έχει και τετραδιεύθυνση) ενώ η φίρμα τονίζει ότι η ποιότητά του αγγίζει την κορυφή της κατηγορίας του. Θα είναι διαθέσιμο σε υβριδικά κινητήρια σύνολα βενζίνης έως 200 ίππους. Δείτε περισσότερα εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...