Πόσους ίππους έχει η νέα C-Class των 1.500 κυβικών

Διαθέσιμη σε 3 διαφορετικές εκδόσεις που φορούν τον συγκεκριμένο κινητήρα

  • -
  • -

Με την νέα γενιά της Mercedes-Benz να έχει μόλις παρουσιαστεί, είπαμε να δούμε τις 3 εισαγωγικές εκδόσεις, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να σημειώσουν και τις περισσότερες πωλήσεις. Ο λόγος που τις επιλέξαμε είναι διότι και οι τρεις εξοπλίζονται με τον ίδιο 4κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης που φέρει την κωδική ονομασία M254.

Στον M254, η Mercedes-Benz συνδυάζει για πρώτη φορά σε έναν κινητήρα όλες τις καινοτομίες της οικογένειας αρθρωτών κινητήρων που απαρτίζεται από τετρακύλινδρους, καθώς και εξακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Μεταξύ αυτών, η επίστρωση κυλίνδρων NANOSLIDE, η διαμόρφωση κυλίνδρων CONICSHAPE (διαμόρφωση τρομπέτας) και η τοποθέτηση του συστήματος εκ των υστέρων επεξεργασίας καυσαερίων ακριβώς δίπλα στον κινητήρα.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ MERCEDES-BENZ C-CLASS

Το συγκεκριμένο σύνολο χρησιμοποιείται στις C180, C200 και C200 4MATIC. Ουσιαστικά πρόκειται για την εισαγωγική έκδοση με τους 170 ίππους(C180) και στην συνέχεια ακολουθεί η έκδοση με τους 204 ίππους σε πισωκίνητη και 4κίνητη μορφή. Σε όλες τις περιπτώσεις, ο κινητήρας συνδυάζεται με μία μίζα-δυναμό δεύτερης γενιάς η οποία προσθέτει έως και 20 ίππους και 200 Nm ροπής.

Και οι τρεις εκδόσεις χρησιμοποιούν αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9G-TRONIC, το οποίο εξελίχθηκε για την προσαρμογή της ενσωματωμένης μίζας-δυναμό και τοποθετείται σε όλα τα μοντέλα C-Class.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...