Επίσημο: Νέο Lada Niva το 2024

Μέχρι το 2025 η Lada θα λανσάρει τέσσερα νέα μοντέλα και ανάμεσα τους περιλαμβάνεται η νεότερη γενιά του σκληροτράχηλου Niva

  • -
  • -

H Avtovaz σκοπεύει να ενισχύσει τη γκάμα της Lada με το λανσάρισμα τεσσάρων νέων μοντέλων μέχρι το 2025. Ανάμεσα τους περιλαμβάνεται και η νεότερη γενιά του θρυλικού Niva, το οποίο και αναμένεται να παρουσιαστεί το 2024! Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως ένα χρόνο αργότερα η Lada θα προσφέρει επίσης ένα τελείως καινούργιο και οικονομικό C-SUV. Όπως αναφέρουν στη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία, στόχος τους είναι να δημιουργήσουν σύγχρονα μοντέλα, που θα είναι ικανά όμως να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Ρωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LADA NIVA TRAVEL ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο σχεδιασμός της νέας γενιάς του
Niva έχει ήδη ξεκινήσει και θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Renault CFM-B. Μάλιστα, θα προσφέρεται σε δύο μεγέθη, και συγκεκριμένα το κόμπακτ και το μεσαίο. Φυσικά, θα διακρίνεται για το σκληροτράχηλο χαρακτήρα του και θα επιτρέπει στον οδηγό να κινηθεί σε κάθε είδους επιφάνεια με το αμάξωμα να έχει δεχθεί μία σειρά από ενισχύσεις, ενώ θα διαθέτει φυσικά σύστημα τετρακίνησης, κοντές σχέσεις μετάδοσης και τα απαραίτητα προστατευτικά. Στη Lada έχουν μεγάλες βλέψεις για το Niva, το οποίο έκλεισε 45 χρόνια ζωής, θεωρώντας ότι είναι ένα μοντέλο που αποκρίνεται σε πολλές ακόμα αγορές εκτός της Ρωσίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...