Απίστευτο άλμα με Lada Niva από τον 5ο όροφο! Δες το video που έγινε viral

Το Niva, το σκληροτράχηλο off-road μοντέλο της Lada είναι γνωστό για την αντοχή του σε οτιδήποτε κι αν τύχει, όμως μπορεί να αντέξει πτώση από τον πέμπτο όροφο ενός κτιρίου;

  • -
  • -

Viral έχει γίνει ένα video το οποίο όταν το είδαμε πρώτη φορά δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι κάποιος τόλμησε όντως να κάνει κάτι τέτοιο, οπότε το βλέπαμε ξανά και ξανά.

Αυτό το οποίο είναι ακόμα πιο αδιανόητο, όμως, είναι ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου Lada Niva όχι μόνο επέζησε της πτώσης από τον πέμπτο όροφο, αλλά βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε καν τραυματιστεί ή έστω ότι ίσως να υπέστη κάποιον πολύ ελαφρύ τραυματισμό.

lada-niva-alma-2

Ο στόχος του συγκεκριμένου video δεν ήταν να μετρήσει την αντοχή και την παθητική ασφάλεια του Lada Niva με μία πτώση από την ταράτσα του τετραόροφου κτιρίου, αλλά η πραγματοποίηση ενός εντυπωσιακού άλματος, ανάμεσα στα δύο υπό κατασκευή κτίρια.

Δείτε ακόμα: Λ. Κηφισίας: Αυτοκίνητο έπεσε σε φρεάτιο χωρίς καπάκι - Τα ξήλωσε όλα! [video]

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει οι εμπνευστές αυτού του εγχειρήματος. Έτσι, αντί το Lada Niva να προσγειωθεί στην απέναντι ταράτσα, χτύπησε στην άκρη του κτιρίου και βρέθηκε να κάνει ελεύθερη πτώση μέχρι που χτύπησε στο έδαφος.

Μπορεί το εγχείρημα να μην πέτυχε, αλλά δεδομένου ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, είμαστε χαρούμενοι γιατί πλέον υπάρχει στο internet ένα ακόμα αστείο video, το οποίο θα μεγαλώσει περαιτέρω τον μύθο των Lada Niva.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...