Lada Niva: Πόσο κοστίζει καινούργιο στην Ελλάδα;

Το ρωσικό σκληροτράχηλο 4x4 παράγεται ακόμη, ενώ όσοι θέλουν πραγματικά ένα, μπορούν να το αγοράσουν στη χώρα μας.

  • -
  • -

Το Lada Niva έχει δημιουργήσει έναν πραγματικό θρύλο γύρω από το όνομά του. Με τη φήμη του ασταμάτητου σε τερέν κάθε είδους, δεν εντάσσεται ανάμεσα στα… SUV, αλλά σε μια ειδική κατηγορία σκληροτράχηλων 4x4 που έχουν ως κύριο στόχο την οδήγηση εκτός δρόμου. Άνθρωποι που μένουν σε περιοχές με δύσβατα εδάφη, λάτρεις του off-road, επαγγελματίες (αγρότες, κτηνοτρόφοι) αλλά και όσοι έχουν χόμπι που απαιτούν εκτός δρόμου ικανότητες (κυνήγι, ψάρεμα, πεζοπορία, ορειβασία κλπ), αναζητούν με μεγάλο ενδιαφέρον τέτοια μοντέλα που όσο περνάνε τα χρόνια ακριβαίνουν ή εξαφανίζονται. Το Lada Niva ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται στην παραγωγή και μάλιστα, υπάρχει εταιρεία που φέρνει καινούργια στην Ελλάδα!

Καινούργιο Lada Niva στην Ελλάδα; Κι όμως!

Εδώ και πολλά χρόνια, η Lada δεν διαθέτει επίσημη αντιπροσωπεία στη χώρα μας. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα αυτοκίνητά της δεν μπορούν να βρουν δρόμο προς την Ελλάδα. Ένας έμπορος από τη Θεσσαλονίκη διαφημίζει ότι δέχεται παραγγελίες για όλα τα Lada, προσφέροντας μάλιστα και 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση από την εταιρεία. Ως αποτέλεσμα, το Lada Niva προσφέρεται σε τιμές από 18.500 € έως 28.500 € ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο πελάτης. Υπάρχει το κλασικό Niva με το τρίθυρο αμάξωμα, η πιο περιπετειώδης έκδοση Bronto, ακόμη και το νέο Lada Niva Travel με πεντάθυρο αμάξωμα και πιο σύγχρονη σχεδίαση, μαζί με περισσότερο εξοπλισμό.

Δείτε ακόμη: Γιατί το Lada Niva έχει τρεις μοχλούς «ταχυτήτων»;

Φυσικά, επειδή δεν πρόκειται για μια επίσημη αντιπροσωπεία, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επιδείξει την απαραίτητη προσοχή πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Με μια απλή αναζήτηση στο Google μπορεί να βρει τα στοιχεία του εμπόρου και να επικοινωνήσει απευθείας μαζί του, αν ενδιαφέρεται για ένα σχεδόν… σπαρτιάτικο αυτοκίνητο, το οποίο όμως μπορεί να κινηθεί σε έδαφος κάθε είδους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...