Κάνε ηλεκτρικό το παλιό Range Rover σου!

Ένα κλασικό SUV αποκτά ηλεκτρική καρδιά και περνά στη νέα εποχή της Ηλεκτροκίνησης

  • -
  • -

Όσοι δεν γνωρίζεται τη Lunaz, αξίζει να μάθετε πως πρόκειται για μία βρετανική εταιρεία που ειδικεύεται στη μετατροπή κλασσικών μοντέλων σε αμιγώς ηλεκτρικά. Ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος, Jon Hilton, έχει θητεύσει στη Formula 1 και είναι ένας από τους ανθρώπους που εργάστηκαν επάνω στο γνωστό μας KERS, αλλά και αργότερα σε υβριδικά αγωνιστικά που συμμετείχαν στους αγώνες του Le Mans. Αυτή την τεχνογνωσία προσφέρει μέσα από τη βρετανική Lunaz, ανακατασκευάζοντας ιστορικά μοντέλα και μάλιστα κάνοντας χρήση ηλεκτροκινητήρων. Μετά από κλασσικές Bentley, Jaguar και Rolls Royce, η Lunaz θα προσφέρει μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση για το θρυλικό Land Rover της περιόδου 1970-1994.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ROLLS ROYCE PHANTOM ΤΗΣ LUNAZ

Συγκεκριμένα, θα κατασκευάσει 50 αυτοκίνητα αυτού του είδους που θα προσφέρονται αντί 270.000 ευρώ το καθένα. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, και συγκεκριμένα τις Town και Country, ενώ θα προσφέρεται η κοντή και μακριά εκδοχή. Εκτός από τη χρήση ηλεκτροκινητήρα θα έχουν μία σειρά από βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, όπως σύγχρονα συστήματα άνεσης στο εσωτερικό. Θα υπάρχει ένας συνδυασμός της κλασσικής αρχιτεκτονικής του μοντέλου στο εσωτερικό περιβάλλον με σημερινές τεχνολογίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ LAND ROVER SERIES III

Μάλιστα, η έκδοση Country θα διαθέτει σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, αναβαθμισμένη ανάρτηση με αντιστρεπτικές και μεγαλύτερων διαστάσεων φρένα. Μετά την AC και την ηλεκτρική Cobra, ακόμα ένα κάστρο έπεσε με το ηλεκτρικό Range Rover. Αν και εν τέλει, ίσως μετατροπές όπως αυτές της Lunaz να αποτελούν ένα τρόπο για να παραμείνουν κάποια κλασσικά και ιστορικά μοντέλα ζωντανά στο πέρασμα του χρόνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...