Kymco X-Town 300i ABS Special Edition με 3.995 ευρώ

Το maxi scooter με κινητήρα 24,5 ίππων και πλούσιο εξοπλισμό

  • -
  • -

Σε ειδική τιμή διαθέτει αυτή την περίοδο το To X-Town Special Edition η αντιπροσωπεία της Kymco. Ειδικότερα, το maxi scooter των 276 cc πωλείται προς 3.995 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται το Τέλος Ταξινόμησης). Το X-Town καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η σχάρα, ο σπορ ανεμοθώρακας, τα ανοξείδωτα προστατευτικά δαπέδου, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα για 2 κράνη, ο πλήρης ψηφιακός-αναλογικός πίνακας οργάνων με στροφόμετρο, το smart key (κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία), τα φανάρια τεχνολογίας LED, τα αλάρμ φλας, τα δισκόφρενα μπροστά και πίσω με σωληνάκια υψηλής πίεσης και ABS νέας γενιάς, οι ζάντες αλουμινίου, οι ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων, η παροχή ρεύματος με θύρα USB, η ένδειξη service.

Το πλαίσιο είναι τελείως νέο, η ανάρτηση προέρχεται από το Downtown και ο κινητήρας από το Xciting R, καλύπτει πλέον τις προδιαγραφές Euro4. Έχει δεχθεί μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων και έχει αποκτήσει νέο κύλινδρο, κεφαλή, πιστόνι, βαλβίδες και εκκεντροφόρο. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο που να βγάζει τη δύναμή του χωρίς σκαλοπάτια ισχύος, προσφέροντας μια μεστή απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού. 

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Kymco X-Town:


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...