Αυτοκίνητο, scooter ή microcar; Βρες εδώ το δικό σου μέσο μετακίνησης

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες μετακίνησής σου, αυτός είναι ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος για να αποκτήσεις το ιδανικό για εσένα όχημα!

  • -
  • -

Καθημερινά, οι περισσότεροι οδηγοί ξοδεύουν πολλές ώρες στον δρόμο για τις μετακινήσεις τους. Ωστόσο, πλέον η απόκτηση ενός νέου οχήματος δείχνει αρκετά δύσκολη, λόγω των υψηλών τιμών που κυριαρχούν στην αγορά. Εκείνοι που αναζητούν διαφορετικούς τρόπους απόκτησης ενός νέου οχήματος πάντως, θα πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει εναλλακτική. Και μάλιστα, μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε είδος μετακίνησης, από τα αυτοκίνητα που όλοι γνωρίζουμε, μέχρι δίκυκλα scooter ή τα πολύ πρακτικά microcars που με τις μικρές τους διαστάσεις «διαγράφουν» το πρόβλημα του παρκαρίσματος και προσφέρουν νέα επίπεδα ευελιξίας!

Αυτοκίνητο, scooter ή microcar; Βρες το ιδανικό

Οι πιο παραδοσιακοί οδηγοί, προτιμούν την ανεξαρτησία και τη σιγουριά που προσφέρουν τα αυτοκίνητα. Κινούνται εύκολα εντός πόλης, αλλά ακόμη πιο εύκολα την αποχωρίζονται, ταξιδεύοντας με ασφάλεια στον αυτοκινητόδρομο ή τους επαρχιακούς δρόμους! Εκείνοι που ζητούν το μέγιστο επίπεδο ευελιξίας για εντός πόλης μετακινήσεις, μπορούν να στραφούν σε ένα scooter. Κι όσοι ζητούν τον απόλυτο συνδυασμό των δύο «κόσμων», δηλαδή το εύκολο παρκάρισμα της μοτοσυκλέτας και την προστασία του αυτοκινήτου από τα καιρικά φαινόμενα, μπορούν να επιλέξουν ένα microcar, το οποίο προσφέρει πολύ χαμηλά έξοδα και υψηλή χρηστικότητα.

Στον στόλο της FlexCar υπάρχουν όλα τα παραπάνω, ενώ ειδικά για τα microcars, διατίθεται ένα επαναστατικό μικρό όχημα πόλης το οποίο ξαναγράφει τους κανόνες αναφορικά με την πληρότητά του.

Το Baw Pony είναι ένα μικρό ηλεκτρικό τετράτροχο με αυτονομία έως 170 km ανά φόρτιση, άνετους χώρους, αλλά και υψηλό επίπεδο ασφάλειας χάρη στα φρένα με ABS, τον ηλεκτρονικό έλεγχο διατήρησης της πρόσφυσης, το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων και την προειδοποίηση σύγκρουσης με οπτικοακουστικό σήμα. Παράλληλα εξασφαλίζει κορυφαία άνεση, με ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς/θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας αλλά και 360 μοιρών, αισθητήρες παρκαρίσματος, οθόνη αφής 10 ιντσών με σύστημα πλοήγησης, Android Auto, ψηφιακό ραδιόφωνο, Bluetooth και το πιο σημαντικό… Air Condition! Όλα τα παραπάνω, σπανίως τα συναντάμε στα υπόλοιπα microcars!

Ο πιο ευέλικτος τρόπος να αποκτήσεις το δικό σου!

Η FlexCar είναι η εταιρεία που με την έλευσή της στην αγορά, έφερε στο κοινό την πιο ευέλικτη μορφή leasing. Ο πρωταρχικός της στόχος είναι να εξυπηρετεί τον πελάτη της και όχι να τον «περικυκλώνει» με δύσκαμπτες διαδικασίες και αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Για αυτό και ο χρήστης ενός οχήματος της FlexCar έχει τη δυνατότητα να το κρατήσει για όσο καιρό θέλει και μετά να το επιστρέψει, να το αλλάξει με ένα άλλο από τον στόλο, ακόμα και να το αγοράσει οποιαδήποτε στιγμή, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Όλα αυτά ισχύουν για κάθε όχημα που έχει στον στόλο της η FlexCar, είτε μιλάμε για αυτοκίνητα, είτε για scooter ή microcars.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για τον Νοέμβριο, «τρέχει» Black Friday προσφορά από την FlexCar, η οποία για συγκεκριμένα αυτοκίνητα και van εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη με 25% έκπτωση στο μηνιαίο μίσθωμα και πληρωμή μόνο του 50% του FlexDeposit, οπότε είναι βέβαιο ότι… τώρα είναι η σωστή στιγμή για το επόμενό σου όχημα!

Δες εδώ όλα τα οχήματα από τον στόλο της FlexCar και βρες το δικό σου, άμεσα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...