Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του νέου Renault Megane RS

Αυτό είναι το ισχυρό hothatch της γαλλικής εταιρείας

  • -
  • -

Ποιοι είναι αυτοί που περιμένουν εναγωνίως την ισχυρότερη έκδοση του νέου Megane; Σίγουρα εσείς που κάνατε κλικ το συγκεκριμένο άρθρο! Η στιγμή της αποκάλυψης δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά μια «διαρροή» δείχνει τα πλούσια κάλλη του επερχόμενου Megane RS, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες δείχνουν το hothatch μοντέλο σε κόκκινη απόχρωση και χωρίς ίχνος από αυτοκόλλητα καμουφλάζ. Στο εμπρός μέρος βλέπουμε τα φώτα ομίχλης LED, ενώ τα φουσκωμένα φτερά δείχνουν τον… αγριεμένο σκοπό του μικρομεσαίου μοντέλου. Στο πίσω τμήμα όμως, ο διαχύτης τεραστίων διαστάσεων κλέβει την παράσταση, ο οποίος φιλοξενεί με μαεστρία τη μεγάλη τραπεζοειδή απόληξη της εξάτμισης.

Το μεγαλύτερο μυστήριο όμως παραμένει ο κινητήρας με τον οποίο θα εφοδιάζεται. Τελικά θα φέρει τον 1.8 turbo της Alpine A110 ή έναν νέο 2λιτρο turbo κινητήρα; Όπως και να έχει δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερα από 300 ίππους και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Φυσικά, η τετραδιεύθυνση θα είναι μέρος του εξοπλισμού του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...