Subaru Levorg και σε έκδοση STI με 300+ PS (+video)

Η Subaru ετοιμάζει τη γρήγορη έκδοση του οικογενειακού Levorg

  • -
  • -

Κυκλοφόρησε ένα teaser που θέλει τη Subaru να ετοιμάζει την άγρια έκδοση STi του γνωστού μας Levorg. Σε αυτή τη φάση αφήνει να φανούν μόνο τα φώτα LED και το σήμα STi στη μάσκα, ενώ σαν χρονικό ορίζοντα της παρουσίασης δίνει το καλοκαίρι του 2016. Ωστόσο, η Subaru δεν ξεκαθάρισε σε ποιες χώρες θα είναι διαθέσιμο το Levorg STi, εκτός της Ιαπωνίας.

Το Subaru Levorg STi ξεχωρίζει σε εμφάνιση χάρη στους νέους προφυλακτήρες με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, τα έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα και τους τροχούς της BBS 19 ιντσών με ελαστικά 245/35 της Michelin. Στο εσωτερικό τη σπορ εικόνα ενισχύουν τα καθίσματα με την καλή πλευρική στήριξη, το κοφτό τιμόνι με επένδυση αλκαντάρα, τα αλουμινένια πεντάλ, τα κόκκινα στοιχεία και το start button για την εκκίνηση του κινητήρα.

Ανάλογα, αναβαθμισμένη θα είναι η ανάρτηση και τα φρένα, ενώ κάτω από το καπό θα βρίσκεται μια ενισχυμένη έκδοση του τούρμπο επίπεδου κινητήρα boxer που θα συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων που θα στέλνει τη δύναμη που αναμένεται να ξεπερνάει τους 300 ίππους και στους τέσσερις τροχούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...