3o Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδος 09/06/2012

Δυστυχώς, δράμα

  • -
  • -

Τελικά δραματική ήταν η εξέλιξη του αγώνα, ο οποίος ποτέ δεν ολοκληρώθηκε μετά τον ξαφνικό θάνατο από ανακοπή του Στέφανου Πανάρετου.

Όλος ο κόσμος του κλασικού αυτοκινήτου, οι απανταχού φίλοι και εμείς εδώ έχουμε να προσφέρουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αυτογνωσία της ύπαρξής μας.

Ο Σ.Ι.Σ.Α. επιφυλάσσετε να επαναλάβει τον αγώνα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ξεκίνησε με ελάχιστα αυτοκίνητα, μόλις 47, που είναι ένα δείγμα της όλης οικονομικής κατάστασης η οποία πλέον πλήττει το κλασικό αυτοκίνητο.

Γιατί τα 250 ευρώ που ήθελε ο Σ.Ι.Σ.Α. σαν συμμετοχή και άλλα τόσα που θα χρειάζονταν κάθε πλήρωμα για βενζίνη και τα παρελκόμενα ανέβαζε το κόστος ενός Σαββατοκύριακου σε 500 ευρώ. Ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο και στο οποίο δεν υπολογίζουμε την απαραίτητη προετοιμασία του αυτοκινήτου.

Ίσως πλέον θα ήταν η κατάλληλη στιγμή οι λέσχες να αναθεωρήσουν το πλούσιο αγωνιστικό τους πρόγραμμα. Ακόμα πάλι θα έπρεπε να βάλουν νερό στην ανεξαρτησία τους και να ενωθούν σε νέους μεγαλύτερους οργανισμούς με λιγότερα έξοδα και περισσότερα μέλη, που τελικά θα διοργανώνουν λιγότερους, καλύτερους αλλά πάνω από όλα οικονομικότερους αγώνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...