4ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας: Φωτογραφίες και αποτελέσματα

  • -
  • -

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου έγινε το 4ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας, με τη συνεργασία της ΦΙΛΠΑ και του ΣΙΣΑ. Τα 55 ιστορικά αυτοκίνητα που πήραν μέρος στον αγώνα συγκεντρώθηκαν στους πρόποδες της Ακρόπολης το πρωί του Σάββατου, παίρνοντας εκκίνηση κάτω από ηλιόλουστο ουρανό της Αθήνας. Τα πληρώματα ξεκίνησαν στις 10:00 το πρωί με διαφορά ενός λεπτού και με κατεύθυνση προς Λουτράκι όπου έγινε και η πρώτη ανασυγκρότηση. Η επανεκκίνηση για το δεύτερο σκέλος της 1ης ημέρας πραγματοποιήθηκε στις 13:15. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν διαδρομές από τα υπέροχα τοπία της Πελοποννήσου. Περνώντας από Κόρινθο, Σουληνάρι, Νεμέα, Γαλατά, Ψάρι, Καλιάνους και Στυμφαλία, κατέληξαν στο Λεβίδι για ανασυγκρότηση και γεύμα στις τοπικές ταβέρνες.

Στις 17:30 άφησαν το Λεβίδι για το απογευματινό σκέλος, διασχίζοντας τα χωριά Σκοτεινή, Δούκα Βρύση, Καρυά, μέχρι το Ναύπλιο όπου έγινε ο τερματισμός της πρώτης αγωνιστικής ημέρας και η διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Έλενα.

Η εκκίνηση της 2ης αγωνιστικής ημέρας δόθηκε από το Ναύπλιο στις 10:00 την Κυριακή, με κατεύθυνση προς Άργος μέσω Άστρους, Ορεινή Μελιγού και Καστρί, όπου και η πρώτη ανασυγκρότηση. Μετά από τις ειδικές δοκιμασίες σε Καστρί, Δολιανά, Αγ. Πέτρο, οι αγωνιζόμενοι έκαναν στάση για την τελευταία ανασυγκρότηση στη Καστάνιτσα. Η επανεκκίνηση δόθηκε στις 15:30 με κατεύθυνση προς Άργος, όπου έγινε και ο τερματισμός του αγώνα.

Νικητές της γενικής κατάταξης ήταν οι:

1οι : Λάμαρης Χάρης-Σαβούρης Νίκος με Mercedes Benz 250sl του 1965

2οι : Κίκιζας Γεωργιος-Χαδιώς Θεόδωρος με Porsche 911 Carrera του 1972

3οι : Κονταράτος Θεμιστοκλής- Κονταράτου Βαρβάρα με Porsche 911sc του 1980.

 

Περισσότερες πληροφορίες στις λέσχες ΦΙΛΠΑ (210 65 34 700) και ΣΙΣΑ (210 9704457).

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το επίσημο δελτίο τύπου και από τη σελίδα της ΦΙΛΠΑ στο facebook

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...