VW People’s Car Concept

Στη Κίνα με τρεις νέες ιδέες

  • -
  • -

Το People’s Car Concept ξεκίνησε πριν 11 μήνες στην Κίνα, με ανταπόκριση σε 33 εκατ. επισκέπτες, ενώ έχουν καταγραφεί 119.000 ιδέες. Τρεις από αυτές εξελίχθηκαν από τους υπεύθυνους της Volkswagen και παρουσιάστηκαν στο σαλόνι του Πεκίνου.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της γερμανικής εταιρείας, το συγκεκριμένο project ανοίγει μια καινούργια εποχή στην σχεδίαση και κατασκευή νέων μοντέλων, τα οποία θα εκφράζουν τις σχειδιαστικές επιλογές, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις την ολοένα και αναπτυσσόμενης κινέζικης αγοράς.


Το Hover Car είναι μια άποψη για την οικολογική μετακίνηση στις πόλεις του μέλλοντος. Με διθέσια παρουσία, κινείται ελαφρώς πάνω από το δρόμο, με τη χρήση μια μελλοντικής τεχνολογίας ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Βασικό στοιχείο του concept είναι οι μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 


Το Music Car αποτελεί ένα πιο εφικτό στο άμεσο μέλλον project. Με την κατάλληλη τεχνολογία στο αμάξωμα, αλλάζουν οι αποχρώσεις του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις μουσικές επιλογές του οδηγού. Αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο έκφρασης του οδηγού στο δρόμο.

 

Το Smart Key αποτελεί ένα έξυπνο εργαλείο τεχνολογίας, για να κρατά ενήμερο τον οδηγό παντού και πάντα.  Με οθόνη αφής και πρόσβαση δικτύου 3G, ενημερώνει τον οδηγό για την θερμοκρασία της καμπίνας, την ένδειξη του ρεζερβουάρ καυσίμου, συμβάλλοντας και στην ασφάλεια. Παράλληλα, μέσω της οθόνης, ο οδηγός να βλέπει μια δορυφορική εικόνα του αυτοκινήτου του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...