Παραλιακή: Ένας ακόμη νεκρός στο «καταραμένο» σημείο – Τι αυτοκίνητο οδηγούσε;

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 37χρονος στο γνωστό σημείο της Παραλιακής , όταν το ΙΧ που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο και ανατράπηκε.

  • -
  • -

Ένα ακόμη δυστύχημα σημειώθηκε στην Αθηνάς, στη συμβολή με την οδό Κυβέλης, το γνωστό σημείο της Παραλιακής όπου κατά καιρούς έχουν συμβεί τα πιο σοβαρά τροχαία. Αυτή τη φορά, ο οδηγός ενός Toyota Yaris πρώτης γενιάς, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια ανατράπηκε.

voula

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ο 37χρονος οδηγός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Το τραγικό τροχαίο συνέβη στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, με το Yaris να έχει διαλυθεί τελείως όπως συμπεραίνουμε από τις φωτογραφίες.

Το καταραμένο σημείο

Το συγκεκριμένο σημείο, χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους και ως «καταραμένο». Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, άφησε την τελευταία του πνοή ο τράπερ Mad Clip οδηγώντας μια Porsche 911, αλλά και ο Τζώρτζης Μονογυιός με τη Ferrari 488 Pista. 

Δείτε ακόμη: Ferrari 488 Pista στην παραλιακή: Δυστύχημα εν αναμονή;

Άπαντες ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα από την πολιτεία προκειμένου να περιοριστεί το παραβατικό στοιχείο που προκαλεί τόσο σοβαρά ατυχήματα, με κόστος τις ζωές οδηγών και επιβατών. Το φαινόμενο της υπερβολικής ταχύτητας άλλωστε, είναι πολύ συχνό στον δρόμο αυτό.

troxaio

voula

voula

Πηγή-φωτό: ilovevouliagmeni/facebook

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...