Έβαλε φωτιά σε McLaren με κουτιά από πίτσες [video]

To περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία και η McLaren 570S τυλίχθηκε στις φλόγες!

  • -
  • -

Μία McLaren 570S τυλίχθηκε στις φλόγες, όταν εμπρηστής κατάφερε να της βάλει φωτιά με… δύο κουτιά από πίτσα! Το περιστατικό συνέβη στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου είχε βγει με το γιο του για φαγητό, αλλά έκανε το λάθος να παρκάρει την McLaren στον δρόμο και όχι στο γκαράζ όπως συνήθιζε.

Με την απουσία του, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άντρα με κουκούλα να πλησιάζει προς το μέρος του αυτοκινήτου κρατώντας δύο κουτιά πίτσας. Έχοντας ήδη βάλει φωτιά στα κουτιά, τα τοποθέτησε χαμηλά στο κάτω μέρος της McLaren, με αποτέλεσμα να… «φουντώσει» ο εμπρός προφυλακτήρας.


Δείτε ακόμη: Γιατί κανείς δεν οδηγεί αυτή τη συλλεκτική McLaren; 
Ένας γείτονας είδε τη φωτιά και προσπάθησε να τη σβήσει με νερό, ενώ αμέσως κάλεσε την πυροσβεστική. Φυσικά, δεν αποφεύχθηκαν οι ζημιές στο αυτοκίνητο, το οποίο, ευτυχώς ο ιδιοκτήτης είχε ασφαλισμένο. Βέβαια, το… περίεργο της όλης ιστορίας είναι πως μόλις τρεις μέρες νωρίτερα ο κάτοχος του αυτοκινήτου είχε βάλει αγγελία για να πουλήσει την McLaren. O ίδιος ανέφερε ότι αρκετοί είχαν δείξει ενδιαφέρον, ενώ στο τέλος εμφανίστηκε σίγουρος πως η αστυνομία θα καταφέρει να συλλάβει το δράστη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...