Διάσημος αθλητής διέλυσε την Porsche 911 Turbo S [video]

Το πανίσχυρο sportcar βγήκε εκτός δρόμου και ανατράπηκε. Ο αθλητής και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

  • -
  • -

Ένα πολύ άσχημο τροχαίο ατύχημα είχε ο παίκτης των Cleveland Browns, Myles Garrett, προχθές το μεσημέρι στο Κλίβελαντ. Ο αμυντικός της ομάδας αμερικανικού football, έχασε τον έλεγχο της Porsche 911 Turbo S, ενώ κινούνταν σε επαρχιακό δρόμο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στο χαντάκι και να ανατραπεί. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι εικόνες.

porsche

Το γερμανικό sportscar υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές και δεν είναι απίθανο να πάει για ολική καταστροφή. Προφυλακτήρες, καπό, πόρτες, τζάμια, οροφή, θόλοι των τροχών…όλα διαλύθηκαν. Οι αερόσακοι ενεργοποιήθηκαν επίσης και αυτοί, μαζί με τις ζώνες ασφαλείας, έσωσαν τον αθλητή και τη γυναίκα του από τα χειρότερα. Τόσο ο Garret, όσο και η συνεπιβάτης χτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, η ζωή τους δεν κινδυνεύει.

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε το ατύχημα, ωστόσο, όλα δείχνουν πως οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα. Ο Garret εξετάσθηκε για κατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών και σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Σε φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνεται η γυναίκα να κείτεται στο γρασίδι κι ένας διασώστης να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. 

porsche

Δείτε εδώ την Porsche 911 GT3 που πουλήθηκε στην Ελλάδα

Θυμίζουμε, πως η νέα γενιά της 911 Turbo S τροφοδοτείται από ένα εξακύλινδρο turbo κινητήρα 3,7 lt. απόδοσης 650 ίππων και 800 Nm. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων PDK, με τις επιδόσεις να είναι καταιγιστικές. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 km/h. Όσο για την τιμή του, στην Ελλάδα για παράδειγμα ανέρχεται στις 337.000 ευρώ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...