Ποιο SUV της Kia είναι φθηνότερο 8.000 ευρώ και ετοιμοπαράδοτο;

Η Kia κάνει μια μεγάλη προσφορά για ένα από τα μοντέλα της γκάμας της, ανακοινώνοντας όφελος 8.000 ευρώ, χωρίς την κρατική επιδότηση των επίσης 8.000 €.

  • -
  • -

Το νέο Kia Niro EV, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της κορεατικής φίρμας με τον τολμηρό σχεδιασμό, το μινιμαλιστικό εσωτερικό, τις προηγμένες τεχνολογίες, την κορυφαία συνδεσιμότητα και την εξαιρετική αυτονομία, είναι πιο προσιτό από ποτέ.

kia

Η ελληνική εταιρεία ανακοίνωσε μια μεγάλη προσφορά για το Niro EV, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να το αποκτήσουν με όφελος 8.000 ευρώ, χάρη στο πρόγραμμα «Kia EV Bonus». Η προσφορά ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων και είναι επιπλέον της κρατικής επιδότησης των επίσης 8.000 ευρώ.

Πόσο κοστίζει το Kia Niro EV

Με απλά λόγια, το συνολικό όφελος για το Niro EV αγγίζει τα 16.000 ευρώ. Όσο για τις τιμές του ηλεκτρικού SUV της κορεατικής φίρμας, ξεκινούν χωρίς το νέο μπόνους αλλά με την κρατική επιδότηση, από 37.990 ευρώ.

kia

Το Niro EV φέρει μπαταρία 64,8 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία 460 km και, ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 PS και 255 Nm ροπή. Το αυτοκίνητο έχει στάνταρ όλα τα βασικά συστήματα ασφαλείας, όπως Hill-start Assist Control, Multi Collision Brake, Lane Keeping Assist, High way Driving Assist, Smart Cruise Control, αυτόματη πέδηση για την αποφυγή σύγκρουσης σε διασταύρωση, αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, έξυπνο κλειδί, αυτόματα φώτα με εναλλαγή σκάλας, έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμη.

kia

Φυσικά, δεν λείπουν οι ψηφιακές κάμερες σε πίνακα οργάνων και ταμπλό, οι θύρες φόρτισης USB-C για τους επιβάτες και όλες οι λειτουργίες συνδεσιμότητας. Η φόρτιση της μπαταρίας πολυμερών ιόντων λιθίου 64,8 kWh διαρκεί 43 λεπτά για πλήρωση 10%-80%, σε φορτιστή συνεχούς ρεύματος υψηλής ισχύος DC. Όταν επιλέγεται ένα σημείο φόρτισης DC και όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, το σύστημα στο Niro EV χρησιμοποιεί μία ρύθμιση για την προθέρμανση της μπαταρίας, η οποία βοηθά στη μείωση των χρόνων φόρτισης και βελτιώνει την απόδοσή της.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή ΚΙΑ EV9 GT-Line AWD 384 PS: Το SUV της νέας εποχής

kia

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Kia Connect, οι οδηγοί μπορούν επίσης να δουν και να ελέγξουν την κατάσταση φόρτισης, καθώς και να προχωρήσουν στον σχεδιασμό μιας διαδρομής χρησιμοποιώντας διαδικτυακή πλοήγηση και τον συγχρονισμό των ημερολογίων της Apple και της Google καθώς και να έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες, όπως η εγγύτητα του σταθμού φόρτισης, ο καιρός σε πραγματικό χρόνο και ειδοποιήσεις κυκλοφορίας πραγματικού χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όφελος Kia EV Bonus, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα της Kia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...