Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε μοτοσικλετιστή και μετά τούμπαρε – Σοκαριστικό video

Ο οδηγός του λευκού crossover που θα δείτε στο video αποδείχθηκε πως είχε περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του, 50% πάνω από το νόμιμο όριο που θέτει ο ΚΟΚ της χώρας.

  • -
  • -

Οι μοτοσικλετιστές όπως είναι γνωστό, διατρέχουν σημαντικά μεγαλύτερο κίνδυνο στον δρόμο από τους οδηγούς αυτοκινήτων. Φανταστείτε λοιπόν πόσο καταστροφική μπορεί να είναι η κατάληξη ενός συμβάντος όταν εμπλέκονται μοτοσικλέτες και ένα αυτοκίνητο με μεθυσμένο οδηγό πίσω από το τιμόνι. Κι αν δεν μπορείτε, τότε δείτε το video που ακολουθεί!

Ένα Renault Kwid (το γνωστό σε εμάς Dacia Spring με σήματα της Renault) παρασύρει μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια τουμπάρει καθώς βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου. Αυτό το τρομακτικό σενάριο έλαβε μέρος σε δρόμο της Βραζιλίας, όπου μια ομάδα αναβατών φαίνεται να κινείται στον αυτοκινητόδρομο πριν ο οδηγός του Renault συγκρουστεί με ένα από αυτούς, με αποτέλεσμα φυσικά να τον ρίξει στο οδόστρωμα.

Ευτυχώς όλοι οι εμπλεκόμενοι βγήκαν ζωντανοί από αυτό το τρομακτικό ατύχημα, με τα τοπικά μέσα να λένε πως ο μοτοσικλετιστής έσπασε μόνο το πόδι του, ενώ ο 37χρονος οδηγός του οχήματος ήταν παραδόξως καλά στην υγεία του παρά το τουμπάρισμα. Το αλκοολτέστ που του έγινε αργότερα στο τμήμα, έδειξε πως ήταν μεθυσμένος με περιεκτικότητα 0,46 mg/lt, ενώ το όριο σύμφωνα με τον ΚΟΚ της Βραζιλίας είναι 0,29 mg/lt. Αν και συνελήφθη από τις αρχές, στη συνέχεια πλήρωσε την εγγύηση με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος έως την ημερομηνία της δίκης.

Πηγή video: CNN Brasil

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...