Μπήκε ο πιο γρήγορος φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση θα απολαμβάνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα, με την εγκατάσταση ενός νέου φορτιστή ισχύος 360 kW. Ποια εταιρεία τον έβαλε και πού;

  • -
  • -

Μία σημαντική εξέλιξη για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα σηματοδοτεί η εγκατάσταση του Starcharge Nova 360, του ισχυρότερου ταχυφορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα, στο ΣΕΑ Κορινού του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Ο Nova 360 έρχεται να θέσει νέα πρότυπα στις υποδομές ταχείας φόρτισης, καθώς διαθέτει εντυπωσιακή ισχύ 360kW. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει ένα ηλεκτρικό όχημα από το 20% έως το 80% της χωρητικότητάς του σε λιγότερο από 20 λεπτά.

taxifortistis-sea-korinou-audi-e-tron-gt-Starcharge-Nova-360

Σε ποιο δίκτυο φόρτισης ανήκει ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα;

Ο Starcharge Nova 360 αποτελεί κομμάτι του incharge, ενός από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα δίκτυα ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, το οποίο διαθέτει πάνω χιλιάδες σημεία σε όλη την επικράτεια.

Δείτε ακόμα: Επίσημο: Πάνω από 8.000 ευρώ η επιδότηση των ηλεκτρικών στην Ελλάδα - Τι είπε η Αλεξοπούλου

Η nrg, η εταιρεία που διαχειρίζεται το δίκτυο incharge, επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Στόχος της είναι η δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου φόρτισης, που θα καλύπτει βασικούς προορισμούς, χώρους εργασίας και σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητοδρόμων.

Starcharge-Nova-360-taxifortistis-sea-korinou-audi-e-tron-gt

Νέα εποχή για τα ταξίδια με ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα

Η εγκατάσταση του Starcharge Nova 360 φέρνει επανάσταση στην εμπειρία φόρτισης για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων. Τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων γίνονται πλέον πιο άνετα και εύκολα από ποτέ.

Εκτός από την αυξημένη ταχύτητα φόρτισης, η ικανότητα του Starcharge Nova 360 να προσφέρει ρεύμα με ισχύ μέχρι και 360 kW σημαίνει ότι θα μπορεί να φορτίζει πολύ γρήγορα δύο ή ακόμα και τρία αυτοκίνητα ταυτόχρονα, ώστε να μη χρειάζεται κάποιος χρήστης να περιμένει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...