Citroen C5 Aircross Hybrid: 3.000 ευρώ έκπτωση για το πιο άνετο C-SUV

Η νέα υβριδική έκδοση του SUV της Citroen με την ονομασία C5 Aircross Hybrid 136 ήρθε στην Ελλάδα και προσφέρεται για λίγες ημέρες με ειδικές εκπτώσεις, χάρη στο πρόγραμμα Winter Sales.

  • -
  • -

Στον εμπλουτισμό της γκάμας του C5 Aircross προχωρά η Citroen, συμπληρώνοντας με μια νέα έκδοση την εξηλεκτρισμένη σειρά του μοντέλου. Πρόκειται για το νέο υβριδικό C5 Aircross Hybrid των 136 ίππων που συνδυάζει τον βενζινοκινητήρα 1.2 PureTech με μπαταρία 48V, νέο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη ë-DCS6 και ηλεκτροκινητήρα 21kW.

c5 hybrid

Αποδίδει 136 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και 230 Nm ροπής στις 1.750 σ.α.λ., με το σύστημα να καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6,4. Το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί με 100% ηλεκτρική ισχύ σε χαμηλές ταχύτητες, με τη μίζα ιμάντα, που τροφοδοτείται από το ενσωματωμένο σύστημα 48V, να επιτρέπει στον βενζινοκινητήρα να ξεκινά γρήγορα και με άμεση απόκριση.

Το νέο ηλεκτροκίνητο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη  ë-DCS6 είναι ειδικά σχεδιασμένο για υβριδικά συστήματα. Οι αλλαγές ταχυτήτων είναι αισθητά πιο ομαλές και η οδήγηση είναι πιο άνετη. Ο ηλεκτροκινητήρας, ο μετατροπέας και η ECU είναι όλα ενσωματωμένα σε ένα συμπαγές πακέτο, βελτιστοποιώντας τον χώρο κάτω από το καπό.

c5 hybrid

Όσον αφορά στην κατανάλωση καυσίμου, το C5 Aircross Hybrid 136 εξοικονομεί καύσιμο κατά 15% σε σύγκριση με τις αυτόματες βενζινοκίνητες εκδόσεις PureTech 130 EAT8 σε μεικτό κύκλο και κατά 20% μέσα στην πόλη, με τις εκπομπές ρύπων να ανέρχονται στα 127 gr/km.

Ποιότητα και άνεση  

Το C5 Aircross Hybrid 136 ë-DCS6 διατηρεί στο ακέραιο την άνεση και τα χαρακτηριστικά του C5 Aircross (με την ανάρτηση και τα καθίσματα Citroën Advanced Comfort, τη μοναδική ευρυχωρία και  χρηστικότητα), μαζί με όλες τις επιλογές εξατομίκευσης που προσδοκούν οι υποψήφιοι αγοραστές και φυσικά με τα αντίστοιχα υψηλά επίπεδα εξοπλισμού.

c5 hybrid

Για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει αναβαθμιστεί με μια ειδική οθόνη, όπου ο οδηγός έχει όλες τις απαραίτητες  πληροφορίες για την υβριδική οδήγηση, ακριβώς μπροστά στα μάτια του, όπως:

  • Στροφόμετρο σε μπλε χρώμα που δείχνει την 100% ηλεκτρική λειτουργία οδήγησης.
  • Την ροή ενέργειας του υβριδικού συστήματος κίνησης.
  • Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας.
  • Λειτουργία οδήγησης, μέσω μετρητή ισχύος (Charge, Eco, Power).
  • Ποσοστό της απόστασης που διανύθηκε σε ηλεκτρική λειτουργία, ανά πάσα στιγμή και κατά μέσο όρο.

Από 28.500 ευρώ για λίγες ημέρες

Ως προς το επίπεδο εξοπλισμού, το C5 Aircross Hybrid 136 ë-DCS6 είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις YOU!, YOU! CONNECT, PLUS, MAX και στην ειδική έκδοση Ε-SERIES. Οι τιμές ξεκινούν από τα 28.500 ευρώ χάρη στην έκπτωση αξίας 3.000 ευρώ που προσφέρει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, μέσω του του προγράμματος CITROEN WINTER SALES.

c5 hybrid

Να σημειώσουμε πως, η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δίκτυο των επίσημων διανομέων Citroen.

Δείτε ακόμη: To SUV της Citroen που καίει 4,5 ευρώ στα 100 km

Επιπλέον, όπως και όλα τα μοντέλα της μάρκας, το C5 Aircross Hybrid 136 ë-DCS6 συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...