Αττική: Γυναίκα έφαγε 120.000 ευρώ από πελάτες – Η απάτη με αυτοκίνητα και σπίτια

Μια 51χρονη κατάφερε να πείσει τουλάχιστον 11 πελάτες με πλαστά έγγραφα και να τους πουλήσει αυτοκίνητα και σπίτια που δεν υπήρχαν, αποκομίζοντας πολλά λεφτά.

  • -
  • -

Τουλάχιστον 11 περιπτώσεις απάτης εξιχνίασε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συλλαμβάνοντας μια Ελληνίδα η οποία εξαπατούσε ανυποψίαστους πελάτες με το πρόσχημα πώλησης ακινήτων και αυτοκινήτων τα οποία έχουν κατασχεθεί από τράπεζες.

Όπως αναφέρει το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, η 51χρονη παρουσιαζόμενη ως υπάλληλος συμβολαιογραφικού γραφείου της Αθήνας που διαχειριζόταν ακίνητα και αυτοκίνητα, τα οποία είχαν περιέλθει σε πιστωτικά ιδρύματα μετά από κατασχέσεις, προσέγγιζε ανυποψίαστους πολίτες και τους έπειθε να καταβάλουν χρηματικά ποσά ως προκαταβολή για έξοδα φακέλου μέχρι την υπογραφή προσυμφώνου για αγορά ακινήτων και αυτοκινήτων.
apati

Η κατηγορούμενη καταρτούσε υπεύθυνες δηλώσεις με ψευδή στοιχεία, ενημέρωνε για όλες τις λεπτομέρειες τους υποψήφιους αγοραστές για να εδραιώσει το κλίμα εμπιστοσύνης, προτρέποντας τους παράλληλα να ελέγχουν εξωτερικά τα ακίνητα ενώ επιδείκνυε αντίγραφο λευκού ποινικού μητρώου με ψευδή στοιχεία χωρίς ουδέποτε να ολοκληρώνεται η συμφωνηθείσα αγοραπωλησία, αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό παράνομο περιουσιακό όφελος.

Δείτε ακόμη: Μεγάλη απάτη: Τους πούλησε αυτοκίνητα και εξαφανίστηκε

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις απάτης ενώ το συνολικό χρηματικό όφελος ανέρχεται σε ποσό άνω των 120.000 ευρώ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές με τις κατηγορίες της απάτης κατ’ εξακολούθηση και χρήσης πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...