Αυτή είναι η είναι νέα Lancia Ypsilon – Οι πρώτες εικόνες

Λίγες εβδομάδες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της πολυαναμενόμενης νέας Ypsilon, διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες. Δείτε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lancia.

  • -
  • -

Οι Ιταλοί προσπαθούσαν να κρατήσουν με κάθε τρόπο κρυφή την τελική εικόνα της νέας Lancia Ypsilon. Ο φωτογραφικός φακός ωστόσο, την εντόπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το προωθητικό βίντεο στους δρόμους του Μιλάνου, με τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου να κάνουν το γύρο το διαδικτύου.

ypsilon

Όπως βλέπουμε, το μοντέλο που θα σηματοδοτήσει την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου και της αναγέννησης της ιταλικής ιστορικής μάρκας έχει μια ριζοσπαστική αισθητική, που αντανακλά τη νέα και ριζικά ανανεωμένη σχεδιαστική προσέγγιση που θα χαρακτηρίζει τα επόμενα δημιουργήματα της Lancia.

ypsilon

Το εμπρός τμήμα της Ypsilon υιοθετεί τη φιλοσοφία του πρωτότυπου Pu-Ra HPE, με το όνομα της μάρκας να δεσπόζει στο καπό. Το πίσω μέρος είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, αναγράφοντας με διαφορετική γραμματοσειρά το Ypsilon και με κεφαλαία γράμματα το LANCIA. Τα στρογγυλά φώτα θυμίζουν παλιές εποχές, με τις χειρολαβές των πίσω θυρών να είναι κρυφές.

400 km αυτονομία

Εικόνες από το εσωτερικό δεν διέρρευσαν αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα ακολουθεί ένα μοντέρνο μοτίβο, με το σύστημα S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation), να δεσπόζει στο ταμπλό.

ypsilon

Όσο για το ηλεκτρικό σύνολο, λογικά προέρχεται από τα Peugeot e-208 και Opel Corsa e, αποδίδοντας 156 ίππους. Η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 51 kWh, εξασφαλίζοντας σε συνθήκες πόλης αυτονομία έως 400 km.

Δείτε ακόμη: Επιστροφή της Lancia στους αγώνες Ράλλυ!

Αναλυτικά στοιχεία για τη νέα ηλεκτρική Ypsilon θα δοθούν στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα της παγκόσμιας πρεμιέρας. Δεν αποκλείεται μετά τη διαρροή όμως, η Lancia να αποκαλύψει νωρίτερα το supermini. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...