Νέα Lancia Ypsilon: Οι τιμές στην Ιταλία

Η Lancia άνοιξε τις παραγγελίες για όλες τις εκδόσεις της νέας Ypsilon στην Ιταλία. Δείτε πόσο κοστίζει και ποια είναι η αρχική τιμή.

  • -
  • -

Μετά την ειδική έκδοση Edizione Cassina που άνοιξε την εμπορική πορεία της νέας Ypsilon, η Lancia ανακοίνωσε την έναρξη των παραγγελιών για τις υπόλοιπες εκδόσεις. Το μοντέλο των Ιταλών προσφέρεται από 24.900 ευρώ στη βασική ήπια υβριδική έκδοση.

lancia

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον γνωστό 1.200άρη κινητήρα βενζίνης των 100 ίππων, έχοντας έναν ηλεκτροκινητήρα 29 ίππων (21 kW) και 55 Nm και μπαταρία ιόντων λιθίου 48V. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, με το ηλεκτρικό μοτέρ να συμβάλλει στην απόκριση του γκαζιού, την επιτάχυνση και την οικονομία καυσίμου.

lancia

Σύμφωνα με τη Lancia, η υβριδική Ypsilon εκκινεί πάντοτε ηλεκτρικά, καταναλώνει κατά μέσο όρο 4,6 lt ανά 100 km και εκπέμπει 103 gr/km CO2. Από πλευράς επιδόσεων, επιταχύνει στα 0-100 σε 9,3 sec και έχει τελική ταχύτητα 190 km/h.

lancia

Δείτε ακόμη: Ό,τι θέλετε να γνωρίζετε για τη νέα Lancia Ypsilon - Πότε ξεκινούν οι πωλήσεις;

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων ξεχωριστών χρωμάτων που αναδεικνύουν το μοντέρνο και σύγχρονο στυλ του supermini. Το εσωτερικό κινείται σε premium μονοπάτια για τα δεδομένα της κατηγορίας, με τις ψηφιακές οθόνες, τις υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και τις τεχνολογίες ασφάλειας να κάνουν τη διαφορά. 

lancia

Φυσικά, εκτός από την υβριδική Ypsilon υπάρχει και η αμιγώς ηλεκτρική των 156 ίππων και αυτονομίας έως 403 km, η οποία στη γείτονα χώρα κοστίζει 34.900 ευρώ, που με το όφελος της κρατικής επιδότησης μειώνεται στα 29.900 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...