Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του νέου Volkswagen Golf

Η πρώτη teaser εικόνα του ανανεωμένου γερμανικού μικρομεσαίου είναι εδώ και όπως φαίνεται θα έχει φωτιζόμενο σήμα.

  • -
  • -

Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα της ανανέωσης για το Volkswagen Golf. Το γερμανικό μοντέλο εκτίει την 8η του θητεία και τώρα ετοιμάζεται να περάσει στη γενιά... 8,5. Ναι καλά καταλάβατε, όπως είδαμε να γίνεται και με την 7η γενιά, τώρα ήρθε η ώρα για ένα facelift μέσης ηλικίας για την πιο πρόσφατη εκδοχή του Golf, με την πρώτη teaser φωτογραφία να κυκλοφορεί.

Μπορεί η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να έχει επικεντρωθεί στην εξηλεκτρισμό της γκάμας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξεχνά τα παραδοσιακά best-seller μοντέλα της. Έτσι λοιπόν αυτή η όχι και τόσο καλά φωτισμένη εικόνα που βλέπετε παραπάνω, αποτελεί το πρώτο δείγμα που έχουμε για την ανανεωμένη εκδοχή που σκοπεύει να παρουσιαστεί στις αρχές του 2024. Δυστυχώς δεν μπορούμε να διακρίνουμε πολλά από την συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά υπάρχουν μερικά στοιχεία που μπορούμε να πάρουμε.

golf

Αρχικά το πρώτο που τραβάει το μάτι είναι η νέα φωτεινή υπογραφή LED. Όπως φαίνεται η μπάρα που ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα θα παραμείνει, ενώ νέα προσθήκη αποτελεί το φωτιζόμενο σήμα. Επίσης, το μόνο άλλο διακριτό στοιχείο είναι οι ράγες οροφής. Κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα το Golf που βλέπουμε διαθέτει station wagon αμάξωμα.

Από εκεί και πέρα τώρα, το ανανεωμένο μοντέλο πιθανότατα θα πατά πάνω στην ίδια πλατφόρμα με το ήδη υπάρχον, ενώ στο εσωτερικό δεν είναι απίθανο να δούμε τις νέες οθόνες που γνωρίσαμε και στο ολοκαίνουργιο Tiguan. Θυμίζουμε ότι στην περίπτωση του C-SUV έχουμε ένα καινούριο Digital Cockpit 10,25 ιντσών και κεντρική οθόνη που φτάνει έως και τις 15 ίντσες σε διαγώνιο.

Δείτε ακόμη: Volkswagen: Προσφορές και εκπτώσεις μέχρι 8.500 ευρώ - Δείτε αναλυτικά

Όσον αφορά τώρα το Mk9, την επόμενη ολοκαίνουργια γενιά, μέχρι στιγμής ξέρουμε πως θα κυκλοφορήσει το 2028, θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρική και θα πατά πάνω στην νέα πλατφόρμα SSP.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...