Επικό video: Πήγαν να κλέψουν Porsche και δεν ήξεραν να την οδηγήσουν

Οι ληστές αφού απέσπασαν υπό την απειλή όπλου τα κλειδιά από τον ιδιοκτήτη της Porsche, επιβιβάστηκαν στο όχημα αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς το σασμάν ήταν χειροκίνητο!

  • -
  • -

Το συμβάν έλαβε χώρα προ ημερών στην Washington των ΗΠΑ. Οι δράστες μόλις διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης μιας Porsche 718 Boxster ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο σταμάτησαν δίπλα του, με ένα κόκκινο Nissan Rogue και αφού τον χτύπησαν και τον απείλησαν με όπλο, του απέσπασαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Δεν ήξεραν να οδηγούν με χειροκίνητο κιβώτιο!    

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, τρία άτομα βγαίνουν με αστραπιαίες κινήσεις από το Nissan Rogue. Χτυπούν και ακινητοποιούν τον ιδιοκτήτη της Porsche, με τους δυο εξ αυτών να επιστρέφουν άμεσα στο αυτοκίνητο τους και ο τρίτος, να επιβιβάζεται μέσα στην 718 Boxster.

Αφού εκκινεί το όχημα ο ληστής περνούν αρκετά δευτερόλεπτα χωρίς καμία αντίδραση εκ μέρους του. Εν τω μεταξύ όλες οι κινήσεις του καταγράφονται από την εσωτερική κάμερα που υπάρχει στην καμπίνα της Porsche.

Έπειτα από λίγο, αρχίζουν οι υπόλοιποι ληστές να «διαμαρτύρονται» στο «συνάδελφό» τους γιατί καθυστερεί προφανώς να φύγει. Ο λόγος βέβαια ήταν απλός… Διότι δε γνώριζε να οδηγήσει αυτοκίνητο με χειροκίνητο σασμάν και πεντάλ συμπλέκτη

Δείτε ακόμα: Πώς κάνω online δήλωση κλοπής του αυτοκινήτου μου στην Αστυνομία;

Τα πλάνα σταματούν ξαφνικά, με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να δηλώνει στην Αστυνομία ότι οι δράστες τράπηκαν γρήγορα σε φυγή μόλις διαπίστωσαν ότι κανείς τους δεν ήξερε να οδηγεί μοντέλο με χειροκίνητο σασμάν.

Οι αρχές της κομητείας Μοντγκόμερι εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το 2023 στην κομητεία έχουν σημειωθεί σχεδόν 100 παρόμοια περιστατικά κλοπής αυτοκινήτων, με την τάση να είναι συνεχώς αυξητική την τελευταία 3ετία.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...