70χρονη προκάλεσε χάος με Tesla Model X – Κατέληξε στην κουζίνα σπιτιού!

Η ηλικιωμένη οδηγός του Tesla έχασε τελείως τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αφού διέλυσε τα πάντα, καρφώθηκε σε σπίτι, αφού πέρασε και από μια πισίνα.

  • -
  • -

Το Tesla ήταν τελείως εκτός ελέγχου. Αυτή τη φορά όμως, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει το αυτοκίνητο και ειδικά το autopilot. Η 70χρονη οδηγός ήταν υπεύθυνη για το παράξενο αυτό ατύχημα που σημειώθηκε στο Σαν Ματέο της Καλιφόρνια.

tesla

Η δραματική σειρά γεγονότων ξεκίνησε όταν το Model X χτύπησε αρχικά στο κράσπεδο. Στη συνέχεια ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα οχήματα, έσπασε ένα φράκτη, πέρασε πάνω από μια πισίνα, έριξε έναν τοίχο και στάθμευσε στην κουζίνα της οικίας.

Τα πράγματα για την ηλικιωμένη οδηγό, προφανώς πήγαν από το κακό στο χειρότερο. Ευτυχώς, δεν τραυμάτισε κανέναν, με τις ζημιές που έχει προκαλέσει να υπολογίζονται σε πολλές χιλιάδες δολάρια.

tesla

«Η αδερφή μου έλαβε μια ειδοποίηση από το σύστημα συναγερμού ασφαλείας για να την ενημερώσει ότι κάποιος εισέβαλε στο σπίτι», είπε η Meredith Donato για το Tesla που συνετρίβη στο σπίτι της μητέρας της.

Δείτε ακόμη: Θανατηφόρο τροχαίο με Tesla: Αθώο το Autopilot!

Η οδηγός, όπως και η 40χρονη κόρη της, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκαν ελαφρά. Η αστυνομία πιστεύει ότι το Model X πρέπει να απογειώθηκε για μια απόσταση 12-15 μέτρων καθ' οδόν προς την κουζίνα της οικίας, αφού πέρασε πάνω από την πισίνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...