Ποιο Mazda οδηγεί ο Κοντιζάς; Κοστίζει 29.378 € [video]

Ο διάσημος Έλληνας σεφ οδηγεί ένα από τα κορυφαία SUV της Mazda. Μάλιστα, με αυτό πρωταγωνιστεί σε ένα επικό video.

  • -
  • -

O Σωτήρης Κοντιζάς, ως brand ambassador της Mazda οδηγεί συνεχώς τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας, από το απολαυστικό MX-5, έως το μεγάλο CX-60. Πλέον κυκλοφορεί με το ανανεωμένο CX-5, το μεσαίο SUV της μάρκας με τα premium χαρακτηριστικά.

mazda

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται από μια σειρά κινητήρων e-Skyactiv G βενζίνης ή Skyactiv D πετρελαίου, με επιλογή μηχανικού εξατάχυτου ή αυτόματων εξατάχυτων κιβωτίων. Το έξυπνο σύστημα Mazda MHybrid της εταιρείας αποτελεί βασικό εξοπλισμό σε όλους τους βενζινοκινητήρες. Συμπαγές και αποδοτικό, το ήπιο υβριδικό σύστημα διαθέτει ενσωματωμένη γεννήτρια – κινητήρα με ιμάντα (ISG), και μπαταρία ιόντων λιθίου 24 V.

mazda

Το ανανεωμένο CX-5 διατηρεί όλα τα πρότυπα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας που περιμένει κανείς από κάθε Mazda. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας i-Activsense της εταιρείας, που υποστηρίζουν τον οδηγό, και προσφέρουν κορυφαίες στην κατηγορία, επιδόσεις ενεργητικής ασφάλειας. Οι αναβαθμίσεις των κινητήρων, της ανάρτησης, του συστήματος διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση και η υιοθέτηση του G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) έχουν βελτιώσει τη δυναμική οδήγηση του CX-5, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Η τιμή εκκίνησης του CX-5 ορίζεται στα 29.378 € και όπως όλα τα Mazda καλύπτεται με 6 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

«Every Mission Is Possible» για τη Mazda και τον Κοντιζά

Ο Ελληνο-Ιάπωνας σεφ πρωταγωνιστεί με το Mazda CX-5 σε μια νέα διαδικτυακή καμπάνια, με τίτλο «Every Mission Is Possible». Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο λατομείο Διονύσου, σε ένα τοπίο ιδανικά εναρμονισμένο με τη δυναμική φύση του οχήματος, αναδεικνύοντας τις εξαιρετικές αποδόσεις του αλλά και το εκλεπτυσμένο, κομψό εξωτερικό του. Κάτω από απαιτητικές συνθήκες και… πολλή σκόνη, δημιουργήθηκε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

mazda

Τον δυναμικό και αξιόπιστο χαρακτήρα του best-selling SUV της Mazda αποθανάτισε με την κάμερά του ο σκηνοθέτης Θοδωρής Τζάρτος. Η εταιρία του, 365film, ανέλαβε επίσης το μοντάζ και τη μουσική επιμέλεια. Τη διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε ο κ. Σταύρος Τσιρλίδης. Την παραγωγή ανέλαβε η Mazda Autoone. Οι εκδόσεις και οι τιμές του Mazda CX-5

Δείτε εδώ το video

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...