Citroen: Black Friday για όλα τα μοντέλα με μοναδικές τιμές

Η Citroen συμμετέχει στο φετινό Black Friday, προσφέροντας προνομιακές τιμές σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

  • -
  • -

Όποιος επιθυμούσε να αγοράσει ένα μοντέλο της Citroen αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία συμμετέχει στην εμπορική γιορτή Black Friday, προσφέροντας τα αυτοκίνητα της γκάμας της στις πιο προνομιακές τιμές.

citroen

Με την τόλμη και την καινοτομία να αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του DNA της μάρκας καθ’ όλη την πορεία της ιστορίας της, η Citroёn καινοτομεί σήμερα κάνοντας τον τρόπο απόκτησης των μοντέλων της από τους φίλους της μάρκας και τους υποψήφιους αγοραστές, πιο εύκολο από ποτέ. 

Στις προτάσεις Black Friday, συμπεριλαμβάνονται τα best seller της μάρκας Citroën C3, C3 Aircross και C5 Aircross, καθώς και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα, από το C4 έως το C4 X. Οι προσφορές αφορούν τις εκδόσεις βενζίνης, diesel, plug-in hybrid και τα αμιγώς ηλεκτρικά.

citroen

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο και την έκδοση που επιθυμούν πατώντας εδώ ή μέσω του επίσημου δικτύου διανομέων. Οι προνομιακές τιμές ισχύουν έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα Citroen

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που φέρουν τα μοντέλα της Citroёn - κορυφαίο επίπεδο άνεσης, πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις, μοναδική σχέση «value for money», ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια – σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές απόκτησής τους, σίγουρα θα συζητηθούν στο φετινό θεσμό Black Friday.

citroen

Το Citroen C3 με το μοναδικό σχεδιασμό του και την αίσθηση της άνεσης, κάνει τις καθημερινές σας διαδρομές απόλαυση.

Για όσους αναζητούν περισσότερη προσαρμοστικότητα και στυλ, το C3 Aircross είναι εδώ για να το κάνει πραγματικότητα.

citroen

Το Citroen C4 συνδυάζει την κομψότητα με την τεχνολογία, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης που συναρπάζει.

Το C4X με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την πρωτοποριακή τεχνολογία του, κλέβει την παράσταση στον δρόμο. Δείτε εδώ τις τιμές όλων των μοντέλων της Citroen

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...