Citroen C3: Δείτε τιμές και εκδόσεις για το πιο άνετο supermini της αγοράς

Απαράμιλλη άνεση, οικονομικά μοτέρ βενζίνης και diesel και μοντέρνο design, συνθέτουν ένα ευχάριστο supermini για την πόλη.

  • -
  • -

Η Citroen βρίσκεται σε μια φάση που επενδύει όλο και περισσότερο στην ηλεκτροκίνηση, αλλά υπάρχουν οι «παραδοσιακές λύσεις» στην γκάμα της που συνεχίζουν να αποτελούν εξαιρετικά ολοκληρωμένες προτάσεις. Το C3 είναι ο παίκτης των Γάλλων στη δύσκολη κατηγορία των supermini, ο οποίος όμως ξέρει πως να προσφέρει ένα μοντέρνο και άνετο πακέτο συνδυασμένο τόσο με σύγχρονα σύνολα βενζίνης 1.2 λίτρων, όσο και με πιο παραδοσιακούς και ταξιδιάρικους κινητήρες diesel με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση.

c3

H τέχνη της Citroen, να μετατρέπει όλα της τα μοντέλα σε πραγματικά ξεχωριστά δημιουργήματα, εφαρμόζεται πλήρως και στο C3. Έχοντας μάλιστα υποστεί ήδη και μία αισθητική ανανέωση στην υπάρχουσα γενιά ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, ώστε να συνεχίσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας.

Δείτε ακόμη: To ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Citroen e-C3

Για όσους βέβαια το στιλ αποτελεί κατασταλτικό παράγοντα, υπάρχει και η ειδική έκδοση YOU! που ξεχωρίζει χάρη στους προβολείς τεχνολογίας LED, τα περιμετρικά προστατευτικά στα μαρσπιέ και τους θόλους των τροχών (15’’) καθώς και από τους μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Η Citroen θέλοντας να τονίσει την αποκλειστικότητα αυτής της ειδικής έκδοσης, πρόσθεσε πέραν των προαναφερθέντων ένα λογότυπο YOU! κάτω από τους ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, λευκό διακοσμητικό περίβλημα στους προβολείς ομίχλης και οροφή bi-ton σε λευκό χρώμα.

saint james

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Θυμίζουμε πως το C3 διατίθεται με τρία διαφορετικά κινητήρια σύνολα απόδοσης από 83 έως και 110 ίππους, με τις τιμές να ξεκινούν από 17.000 € για τον κινητήρα βενζίνης των 83 ίππων, από 19.500 € για το ισχυρότερο turbo μοτέρ των 110 ίππων και από 20.700 € για τον 1.5 diesel των 100 ίππων.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλη την γκάμα του Citroen C3.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...