Citroen C3 Aircross: Κάτω από 20.000 € το οικογενειακό SUV

Πλήρως αναβαθμισμένο, με εξαιρετικούς χώρους, άνετο στον δρόμο, τεχνολογίες και αποδοτικούς κινητήρες, το C3 Aircross της Citroen αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές στα B-SUV.

  • -
  • -

Το Citroen C3 Aircross ανήκει στα πιο καλοπουλημένα B-SUV της ελληνικής αγοράς. Έχει κερδίσει τους οδηγούς με τη μοντέρνα εμφάνιση, το σύγχρονο εσωτερικό, το πλήρες πακέτο τεχνολογιών και την γκάμα κινητήρων. Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του, θεωρείται ιδανικό για μια οικογένεια, αφού φιλοξενεί με άνεση 2 ενήλικες και 2 παιδιά, καθώς και τις αποσκευές τους, χάρη στα 410 λτ. του πορτμπαγκάζ.

citroen

Στον δρόμο κινείται με περίσσια ευελιξία, ταξιδεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, συνδυάζοντας την οικονομία με την απόδοση. Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από τον τούρμπο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα PureTech 1.2 λίτρου, ισχύος 110 ή 130 ίππων και τον τετρακύλινδρο diesel BlueHDi 1,5 λτ. με τους 110 ίππους.

Από 19.900 € το C3 Aircross

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων πακέτων εξοπλισμού για το γαλλικό B-SUV. Οι τιμές, χάρη στην προσφορά της Citroen ξεκινούν από 19.900 €, με τη βασική έκδοση 1.2 Puretech 110 S&S να περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό από αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, έως έγχρωμη οθόνη αφής, ράγες οροφής, πίσω φιμέ τζάμια, Color Pack White, Citroen LED Vision, αυτόματη λειτουργία προβολέων και My Citroen Play. Φυσικά, δεν λείπουν τα θαυμάσια καθίσματα Advanced Comfort και τα συστήματα υποβοήθησης.

citroen

Η πετρελαιοκίνητη έκδοση ξεκινά από τα 22.700 €, με τις τιμές του C3 Aircross να είναι άκρως ανταγωνιστικές σε σύγκριση με αυτά που παρέχει το αυτοκίνητο. Επίσης, υπάρχουν δεκάδες επιλογές εξατομίκευσης με 70 πιθανούς συνδυασμούς, όπως και οι σπέσιαλ εκδόσεις Rip Curl και C-Series με το μοναδικό στυλ.

citroen

Δείτε ακόμη: Citroen C3: Δείτε τιμές και εκδόσεις για το πιο άνετο supermini της αγοράς

Αν χρειάζεστε μπαγκαζιέρα οροφής ή ακόμη και σχάρα για ποδήλατα, η Citroen διαθέτει κι αυτά τα αξεσουάρ.

citroen

Επιστρέφοντας στους κινητήρες, ο 1.200άρης των 110 ίππων εμφανίζει μέση κατανάλωση γύρω στα 5,6-5,9 λτ./100 χλμ. και ο 1.500άρης diesel από 4,5 έως 4,8 λτ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...