Τι είναι η «σούπερ ομίχλη» που προκάλεσε την τρομερή καραμπόλα στις ΗΠΑ [video]

Μια τρομακτική καραμπόλα με καμένα αυτοκίνητα και τουλάχιστον 7 νεκρούς, σημειώθηκε εξαιτίας της «σούπερ ομίχλης» σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ.

  • -
  • -

Χάος, πανικός, άνθρωποι που ούρλιαζαν επιχειρώντας να ξεφύγουν από τις φλόγες και άλλοι που προσπαθούσαν να βοηθήσουν γυναίκες και παιδιά. Αυτό που συνέβη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, δεν έχει προηγούμενο.

Τουλάχιστον 158 οχήματα ενεπλάκησαν σε μια τρομερή καραμπόλα, με τους νεκρούς να είναι μέχρι στιγμής 7 και τους τραυματίες δεκάδες. Η καραμπόλα προκλήθηκε από τη λεγόμενη «σούπερ ομίχλη», έναν συνδυασμό πυκνής ομίχλης και καπνού από τις φωτιές.

super omixli

Οι οδηγοί δεν είχαν καθόλου ορατότητα, με αποτέλεσμα να προκληθούν συνεχόμενα ατυχήματα και τα οχήματα να πέφτουν από ένα σημείο και μετά, το ένα πάνω στο άλλο. Πολλά από αυτά τυλίχθηκαν στις φλόγες, με τους διασώστες να μην μπορούν να προσεγγίσουν τα σημεία.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, αρκετά οχήματα διαλύθηκαν, με τη φωτιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Όσοι ήταν στο σημείο, έτρεχαν προς κάθε κατεύθυνση για να ξεφύγουν, με άλλους να εγκλωβίζονται και δυστυχώς να χάνουν τη ζωή τους.

Δείτε ακόμη: Εφιάλτης σε σήραγγα: Tesla φρενάρει μόνο του, προκαλεί καραμπόλα! [video]

Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας, ενώ ζητήθηκε να γίνει επιθεώρηση στη γέφυρα όπου συνέβη η καραμπόλα. Τα video και οι εικόνες από τον τόπο είναι συγκλονιστικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...