Ποιο Range Rover έχει τιμή στην Ελλάδα 315.000 €;

Δεν είναι απλά το ακριβότερο SUV, αλλά ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα στη χώρα μας. Προφανώς, μπορούν να το αποκτήσουν ελάχιστοι άνθρωποι.

  • -
  • -

Τα μοντέλα της Land Rover συγκαταλέγονται στα λεγόμενα premium και απευθύνονται σε ανθρώπους με υψηλή οικονομική επιφάνεια. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν ελάχιστοι.

sv edition

Απευθύνεται στους λάτρεις της βρετανικής φίρμας και όσους επιζητούν ένα πραγματικά ξεχωριστό SUV. Διακρίνεται για την επιβλητική εμφάνιση, τις μυώδεις αναλογίες και τις εξατομικευμένες σχεδιαστικές πινελιές. Πατάει σε carbon ζάντες 23 ιντσών και οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών αποκλειστικών αποχρώσεων για το αμάξωμα (Carbon Bronze, Obsidian Black και Flux Silver).

sv edition

Το εσωτερικό του επαναπροσδιορίζει την έννοια της σύγχρονης, βιώσιμης πολυτέλειας. Τα καθίσματα είναι πλήρως ηλεκτρικά και παρέχουν εκπληκτική άνεση σε οδηγό και επιβάτες. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάθε επιφάνεια - μεταξύ των οποίων και ανθρακονήματα - είναι τα κορυφαία και οι χώροι ανάλογοι των διαστάσεων του οχήματος.

sv edition

Φυσικά, δεν λείπουν οι προηγμένες τεχνολογίες. Η βρετανική φίρμα το έχει εξοπλίσει με κάθε λογής καλούδι, κάνοντας τις μετακινήσεις πραγματική απόλαυση. Καθίσματα με λειτουργίες μασάζ, ψηφιακές οθόνες, κουρτινάκια στα πίσω παράθυρα, υποπόδια και ότι άλλο φανταστεί ο νους, περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του.

635 ίπποι με επιδόσεις supercar

Το περί ου ο λόγος Range Rover Sport SV Edition One συνδυάζει νέα επίπεδα επιδόσεων και τεχνογνωσίας. Τα δεκάδες συστήματα υποβοήθησης παρέχουν ανώτερη απόκριση στον δρόμο, βελτιωμένο χειρισμό και ευελιξία. Το βρετανικό SUV κινείται εκπληκτικά σε άσφαλτο και χώμα, με τον V8 4,4 lt. κινητήρα με ήπια υβριδική τεχνολογία να έχει ισχύ 635 ίππων.

sv edition

Με τέτοια δύναμη, το τετρακίνητο «θηρίο» της Land Rover επιταχύνει σαν supercar. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 3,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 290 km/h. Παρά τον όγκο του, φρενάρει εξαιρετικά αποτελεσματικά χάρη στα carbon κεραμικά φρένα.

sv edition

Δείτε ακόμη: Το SUV των 150.000 € - Το αγόρασαν 47 Έλληνες σε 1 μήνα!

To SV Edition One, περιγράφεται ως το πιο προηγμένο τεχνολογικά Range Rover και το πιο πολυτελές. Η τιμή των 315.737 € είναι «απαγορευτική» για την πλειονότητα των οδηγών, αλλά αυτοί οι λίγοι που θα το αποκτήσουν, γνωρίζουν πως θα έχουν στα χέρια τους ένα top class SUV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...