Το SUV των 150.000 € - Το αγόρασαν 47 Έλληνες σε 1 μήνα!

Κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα και το κόστος χρήσης του είναι πανάκριβο. Κι όμως, μόνο τον Σεπτέμβριο έκανε 47 πωλήσεις στη χώρα μας.

  • -
  • -

Επιβλητικό, πληθωρικό, υπερπολυτελές και πανίσχυρο. Άπαντες θα ήθελαν να το έχουν στην κατοχή τους, αλλά ελάχιστοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσουν. Η τιμή του στην Ελλάδα ξεκινά από τα 114.384 € στη βασική έκδοση και φθάνει έως τα 315.738 στην κορυφαία.

range rover

Πρόκειται για το Range Rover Sport, ένα από τα πιο κυρίαρχα SUV, συνυφασμένο με τις μεγάλες διαστάσεις και την ευμάρεια. Προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel με ήπιο υβριδικό σύστημα ή και ως plug-in hybrid. Τα μηχανικά σύνολα είναι 3.0 λτ. και 4,4 λτ., απόδοσης από 250 έως 650 ίππους στην ονειρική έκδοση SV Edition One.

range rover

Το μήκος του ξεπερνά τα 5 μέτρα και το εσωτερικό είναι φτιαγμένο από τα πιο ακριβά υλικά. Οδηγός και επιβάτες βρίσκονται σε ένα premium σαλόνι, από το οποίο δεν λείπει το παραμικρό. Εφοδιάζεται με ό,τι πιο σύγχρονο σε τεχνολογίες και ενσωματώνει τελευταίας γενιάς ψηφιακές λύσεις. Στον δρόμο ανταπεξέρχεται σε κάθε πρόκληση, κινείται με περίσσια άνεση στην άσφαλτο και αποτελεί το σημείο αναφοράς στις off-road διαδρομές.

Νο1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του

Στην Ελλάδα, η Land Rover έχει δημιουργήσει ένα πιστό κοινό που διευρύνεται συνεχώς. Δεν είναι τυχαίο, πως η μάρκα αυξάνει συνεχώς το μερίδιό της, με το Range Rover Sport, να είναι το Νο1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του.

range rover

Μόνο τον Σεπτέμβριο, παρά το «τσουχτερό» κόστος αγοράς, το αγόρασαν 47 άνθρωποι, ενώ από τις αρχές του έτους, οι πωλήσεις του αγγίζουν τις 123 μονάδες, την στιγμή που η δεύτερη Mercedes GLE έχει 66 ταξινομήσεις. Ακολουθούν BMW X5 και Porsche Cayenne με 55 και 44 μονάδες, αντίστοιχα.

range rover

Με τη μέση τιμή των παραγγελιών του Range Rover Sport να αγγίζει τα 150.000 €, τότε οι 47 αυτοί πελάτες έδωσαν 7 εκατ. ευρώ για τα αυτοκίνητα. Το ποσό «ζαλίζει» πραγματικά, αλλά όπως, αναφέραμε και παραπάνω, τα μοντέλα αυτά είναι για τους λίγους και τους έχοντες παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Range Rover Sport P400: Super Hero

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι, το Ranger Rover Sport, είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Sport S, Sport SE, Sport Dynamic SE, Sport Dynamic HSE, Sport Autobiography και Sport SV Edition One.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...