Audi Q2: Premium χαρακτήρας και δυναμική προσωπικότητα

To Audi Q2 προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι από ένα SUV, και μάλιστα σε ένα ελκυστικό σχεδιαστικά αμάξωμα, που αποπνέει δυναμισμό και ξεχωρίζει για τον premium χαρακτήρα του.

  • -
  • -

Η κατηγορία των SUV βρίσκεται στο προσκήνιο, με τις κατασκευές του είδους να πληθαίνουν όλο και περισσότερο. H Audi ξεχωρίζει με τις δημιουργίες της, προσφέροντας μοντέλα σε κάθε κατηγορία που συνδυάζουν μία σειρά στοιχείων που συνθέτουν ένα ιδανικό και ακαταμάχητο σύνολο. Η αναμφίβολα υπερπλήρης γκάμα SUV της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ξεκινάει από το Q2. Το compact crossover, που αποτελεί την προσιτή λύση για να κάνεις την είσοδο σου στο μαγικό κόσμο της εταιρείας με τους τέσσερις κύκλους. 

Εμβληματική σχεδίαση

Το Q2 έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας τις αξίες της μάρκας από το Ίνγκολσταντ στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των B SUV. Πλέον, αποτελεί διαχρονική αξία και αναμφίβολα σημείο αναφοράς. Με την πρώτη ματιά καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η σχεδίαση του αμαξώματος χαρακτηρίζεται σήμερα εμβληματική. Η ταυτότητα της Audi είναι ευδιάκριτη, αλλά το Q2 καταφέρνει να ξεχωρίζει με τη δική του προσωπικότητα. Είναι νεανικό και δυναμικό, αποπνέοντας την αίσθηση ενός σπορ crossover που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Η ιδιαιτερότητα που το ξεχωρίζει είναι πως συνδυάζει αρμονικά τα παραπάνω στοιχεία με την premium φιλοσοφία που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Το νεανικό του στιλ αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από το συμπαγές αμάξωμα και τις compact διαστάσεις του. Αυτό του χαρίζει εξαιρετική ευελιξία στην πόλη, αλλά χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό σε χωροταξικό επίπεδο. Επιπλέον, με το Audi Exclusive, έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το Q2 ακριβώς όπως θέλεις, με τις δυνατότητες εξατομίκευσης να επιτρέπουν τη δημιουργία μίας εκδοχής που θα ταιριάζει απόλυτα με τις επιθυμίες σου. 

Πολυτέλεια και κορυφαία ποιότητα

Όπως σε κάθε μοντέλο της Audi, έτσι και στο Q2, η εικόνα του εσωτερικού είναι άριστη! Η επιλογή των υλικών και η συναρμογή τους μαρτυρούν την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στην κατηγορία. Η σχεδιαστική απλότητα της κεντρικής κονσόλας σε κερδίζει με τη μινιμαλιστική λογική της, η οποία παντρεύεται ιδανικά με το απόλυτα digital περιβάλλον. Το πλήρες ψηφιακό Audi Virtual Cockpit έχει διάσταση 12,3’’ και εκτός από ευανάγνωστο, αποδεικνύεται εύχρηστο και ευχάριστο για τον οδηγό. Ακριβώς δίπλα, η οθόνη με διαγώνιο 8,3 ιντσών φιλοξενεί το ηχοσύστημα MMI Navigation Plus, το οποίο και συνοδεύεται από τον περιστροφικό επιλογέα MMI touch. Μία επιλογή που έχει αποδειχθεί άκρως πρακτική και λειτουργική. Στο εσωτερικό του Q2 δεν θα λείψει απολύτως τίποτα από τον οδηγό. Η προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας και άνεσης καθιστούν την καθημερινή συμβίωση με το γερμανικό crossover άνετη και απόλυτα συνδεδεμένη. Ο φωνητικός έλεγχος κάνει εύκολη τη ζωή του οδηγού, ενώ τα Apple Car Play και Android Auto φέρνουν το smartphone σου στην οθόνη του αυτοκινήτου για μέγιστη ευκολία.

Το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού αναδεικνύεται περαιτέρω από την πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Η πλήρης σουίτα των state-of-art τεχνολογιών με τις οποίες εφοδιάζεται, καθιστούν το Q2 ως το πιο ασφαλές μοντέλο της κατηγορίας. Το Audi pre sense παρακολουθεί με ραντάρ την κυκλοφορία μπροστά από το αυτοκίνητο, προειδοποιώντας τον οδηγό για κινδύνους που μπορεί να προέρχονται από οχήματα, όπως επίσης από πεζούς ή ποδηλάτες! Μάλιστα, σε περίπτωση που ο οδηγός δεν αντιδράσει άμεσα, το σύστημα ενεργεί αυτόματα φρενάροντας το αυτοκίνητο.

Το εγνωσμένης αξίας πακέτο «drive assist», προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας μέσω κάμερας και cruise control με προσαρμοζόμενο cruise assist και active line assist. Με αυτό τον τρόπο, το ταξίδι μετατρέπεται σε μία απόλυτα ασφαλή, ξεκούραστη και άνετη διαδικασία. Ακόμα, επειδή το Q2 προσαρμόζεται σε κάθε είδους μετακίνηση, το παρκάρισμα στους στενούς δρόμους της πόλης μπορεί να γίνει «παιχνίδι» με το πακέτο υποβοήθησης «park assist». Περιλαμβάνει σύστημα στάθμευσης με αισθητήρες εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, ενώ η υποβοήθησης συγκράτησης στις ανηφόρες προστίθεται για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις διαδρομές στον αστικό κύκλο. 

Αξιόπιστοι και αποδοτικοί κινητήρες

Ένα crossover με διττό χαρακτήρα, προσανατολισμένο για κάθε είδους χρήση, επιβάλλεται να εφοδιάζεται με κινητήρια σύνολα που θα του επιτρέπουν να προσφέρει υψηλά στάνταρ ενεργητικής ασφάλειας και αποδοτικότητας. Το Q2 διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης και συγκεκριμένα με δύο παραλλαγές του άκρως επιτυχημένου TFSI της Audi. Η εκδοχή που τοποθετείται στη βάση της γκάμας έχει χωρητικότητα 1.000 cc και απόδοση 110 ίππους. Συνδυάζεται αποκλειστικά με το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων της γερμανικής μάρκας και ξεχωρίζει για την αποδοτικότητα του, προσφέροντας κατανάλωση που αγγίζει μόλις τα 5,8 lt/100 km

Αν για εσάς οι επιδόσεις είναι σημαντικές, το Q2 διατίθεται και με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα άμεσου ψεκασμού, αλλά με τη χωρητικότητα αυξημένη στα 1.500 cc και ισχύ που φτάνει τους 150 ίππους! Προσφέρεται αποκλειστικά με το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων S tronic, δημιουργώντας ένα ιδανικό πακέτο, είτε επιθυμείς δυναμισμό και επιδόσεις, είτε αναζητάς οικονομία και ευκολία οδήγησης. 

Ακαταμάχητο σύνολο 

Το Q2 έχει καθιερωθεί στην κατηγορία των B-SUV τόσο με την εμβληματική και δυναμική του σχεδίαση, όσο και με τα προτερήματα που κρύβονται επιμελώς κάτω από το αμάξωμα. Η ευρυχωρία και η μοναδική άνεση που το χαρακτηρίζει, συνδυάζονται σήμερα με προηγμένες τεχνολογίες, διατηρώντας σπορ χαρακτηριστικά που δύσκολα συναντάς σε μοντέλα της κατηγορίας. Και πάντα σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ και την ποιότητα της Audi. Μη χάνεις χρόνο! Μάθε περισσότερα για το Q2 και απέκτησε το τώρα! Είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορείς να το κάνεις δικό σου με άτοκη χρηματοδότηση, με μόλις 199€ ευρώ το μήνα. 

Βρες εδώ τον πλησιέστερο σε σένα αντιπρόσωπο Audi και δες το από κοντά! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...