Πουλήθηκε στην Ελλάδα McLaren 200.000+ € με τελική 328 km/h

Ακόμη ένα εξωτικό supercar βρήκε θέση σε ένα ελληνικό γκαράζ και αυτήν τη φορά πρόκειται για ένα βρετανικό κτήνος με ισχύ που ξεπερνά τους 550 ίππους.

  • -
  • -

Η Ελλάδα, πολλοί έχουν την εντύπωση πως είναι μία χώρα με αρκετά γερασμένο και φθηνό στόλο αυτοκινήτων. Δεν αποτελεί ψέμα, αλλά αυτό πολλές φορές δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως τίποτα πιο καινούργιο, ακριβό ή ξεχωριστό δεν «ευδοκιμεί». Ευτυχώς όμως αραιά και που, όλο και κάποια νέα ταξινόμηση ενός supercar ή hypercar πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ θα έρθει για να ταράξει τα νερά στους ελληνικούς δρόμους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα επίσημα στοιχεία που είχαμε δει για το πρώτο εξάμηνο του 2023, στα οποία φαίνονταν κυριολεκτικά εκατοντάδες μοντέλα πολυτελών εταιριών να βρίσκονται στα αρχεία με τις πιο πρόσφατες ταξινομήσεις. Σήμερα ακόμη ένα εξωτικό supercar προστέθηκε στους ελληνικούς δρόμους και έρχεται με άρωμα… Βρετανίας. Πρόκειται για μία μεταχειρισμένη McLaren 570S coupe, το εισαγωγικό μεν μοντέλο από την γκάμα της βρετανικής μάρκας, το οποίο όμως δεν παύει να προσφέρει εξωφρενικές επιδόσεις.

mclaren_570s_coupe_2

Ποιες είναι αυτές; 0-100 km/h σε 3,2 sec και τελική που φτάνει τα 328 km/h! Για αυτές ευθύνεται το πανίσχυρο μοτέρ που βρίσκεται πίσω από την καμπίνα. Πρόκειται για ένα V8 σύνολο 3,8 λίτρων το οποίο χάρη στα δύο turbo φτάνει τους 570 ίππους και τα 601 Nm ροπή. Συνδυασμένο με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, το συγκεκριμένο σύνολο χρησιμοποιεί όλη την τεχνογνωσία που έχει συγκεντρώσει η μάρκα από την συμμετοχή της στους αγώνες για να προσφέρει ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό αλλά και εύχρηστο supercar.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το τέλος της πραγματικής Ferrari; Οδηγήσαμε 296 & Purosangue στο Maranello. Δες τα Video

Αν και δεν γνωρίζουμε το αντίτιμο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο - ταξινομήθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής - μετά από μία σύντομη έρευνα σε σελιδες με μεταχειρισμένες 570S, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών πωλείται με τιμή πάνω από 200.000 έως και 250.000 € περίπου. Εσείς ποιο supercar θα παίρνατε πρώτο αν είχατε την δυνατότητα;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...