Το νέο Peugeot 2008 στην Ελλάδα – Από τι τιμή ξεκινάει;

Στις εκθέσεις βρίσκεται ήδη το ολοκαίνουργιο B-SUV της γαλλικής μάρκας, ενώ πλέον ξέρουμε και την τιμή εκκίνησης.

  • -
  • -

Το άκρως επιτυχημένο compact SUV της Peugeot, το 2008, αφού σημείωσε μία εξαιρετική εμπορική πορεία, ήρθε η ώρα να ανανεωθεί. Το είδαμε για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες και τώρα βρίσκεται επιτέλους στην χώρα μας, με τις πρώτες μονάδες να έχουν πάρει ήδη θέση στις εκθέσεις για να τα γνωρίσετε από κοντά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η τιμή εκκίνησης του νέου Peugeot 2008 ανέρχεται σε 24.100 ευρώ για την βασική έκδοση με τον βενζινοκινητήρα των 1.200 κ.εκ. απόδοσης 100 ίππων συνδυασμένο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το νέο 2008 αποκτά τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας με τα τριπλά κάθετα φώτα ημέρας LED στο μπροστινό μέρος, ενώ οι εκδόσεις GT θα διαθέτουν πλέον μια μοναδική φωτεινή υπογραφή για να διαφοροποιούνται από την υπόλοιπη γκάμα. Ο ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης αλλαγές στα πίσω φώτα, τα οποία συνεχίζουν να φέρουν το μοτίβο των τριών νυχιών, αλλά σε νέα εκδοχή.

1

Πιο διακριτές θα είναι και οι διαφορές μεταξύ των διαφόρων επιπέδων εξοπλισμού, καθώς θα φέρουν ξεχωριστές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Αναλυτικά οι τιμές για την υπόλοιπη γκάμα κινητήρων, αλλά και των πακέτων εξοπλισμού, θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Θυμίζουμε ότι, το νέο Peugeot 2008 θα διατίθεται με κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων απόδοσης 100 και 130 ίππων, αλλά και με ένα νέο ήπια υβριδικό σύνολο 48V με 136 ίππους. Ο πετρελαιοκινητήρας των 1,5 λίτρων θα συνεχίσει να υπάρχει με απόδοση 130 ίππων και θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Τα δύο μη υβριδικά σύνολα βενζίνης, ο πετρελαιοκινητήρας αλλά και η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση e-2008 των 156 ίππων θα είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ το ήπια υβριδικό σύνολο θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2024.

Δες εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο ή διαβάστε περισσότερα για το ανανεωμένο 2008.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...