Κέρδισε 10 διπλές προσκλήσεις για την ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023!

10 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την έκθεση αυτοκινήτου που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου.

  • -
  • -

Η καρδιά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου χτυπάει στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Εκεί, οι φίλοι των τεσσάρων τροχών και της τεχνολογίας μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο και τις αφίξεις νέων μοντέλων. Στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών είναι εκεί για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των επισκεπτών και να συζητήσουν μαζί τους όλες τις εξελίξεις για την ηλεκτροκίνηση.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα, ενώ αυτοκίνητα όπως τα Dacia Spring, Hyundai Ioniq 6, Ford Explorer, Maserati Grecale, Renault Megane E-Tech Electric, Volvo EX30, Porsche Cayenne, BYD Atto 3, αλλά και όλη η γκάμα της MG Motor, κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό, ενώ τα δωρεάν test drives θα προσφέρουν μια πρώτη οδηγική εμπειρία, για όσους την επιθυμούν! Δείτε σε video όλες τις πρεμιέρες.

Θέλεις λοιπόν να βρεθείς κι εσύ εκεί ΔΩΡΕΑΝ; Τώρα το GOCAR δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  • Να μπεις στη σελίδα του διαγωνισμού
  • Να απαντήσεις σε μια ερώτηση πολλαπλής επιλογής σχετικά με την ηλεκτροκίνηση
  • Να συμπληρώσεις ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail

Κι αυτό ήταν! Έχεις λάβει μέρος στο διαγωνισμό για μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν από κλήρωση η οποία θα γίνει την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στις 18:00, στα γραφεία του GOCAR.

Καλή επιτυχία!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...