Το ευέλικτο leasing της FlexCar στο επίκεντρο της Αυτοκίνησης & Electromobility 2023

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της FlexCar σε περιμένουν μοναδικές προσφορές One Month Free, αλλά και αυτοκίνητα με έκπτωση 25% στο FlexDeposit!

  • -
  • -

Από το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, η έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 θα ανοίξει τις πόρτες της στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Η έκθεση επιστρέφει στην Αθήνα μετά από χρόνια απουσίας και αναμένεται να την επισκεφθούν δεκάδες χιλιάδες φίλοι του αυτοκινήτου, αλλά και υποψήφιοι αγοραστές. Στο κέντρο της έκθεσης, σε έναν εντυπωσιακό χώρο 196 τ.μ., θα βρίσκεται η FlexCar, η εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα το ευέλικτο leasing χωρίς δεσμεύσεις. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα μοναδικά οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της εταιρείας, αλλά και να αποκτήσουν το δικό τους αυτοκίνητο με αποκλειστικές προσφορές που θα ισχύουν για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον στο περίπτερο της FlexCar!

Leasing χωρίς προκαταβολή και με έκπτωση στο FlexDeposit

Ανάμεσα στα ισχυρότερα χαρτιά της FlexCar, είναι ότι στην απόκτηση αυτοκινήτου, δεν απαιτείται πληρωμή προκαταβολής. Ο πελάτης το μόνο που θα πρέπει να πληρώσει είναι το FlexDeposit, το οποίο ισούται με δύο μηνιαία μισθώματα και επιστρέφεται, αν κρατήσει το αυτοκίνητο για περισσότερους από 36 μήνες. Η FlexCar, για όσους εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο περίπτερο της έκθεσης Αυτοκίνηση & Electromobility 2023, προσφέρει έκπτωση 25% στο FlexDeposit, περιορίζοντας ακόμη περισσότερο το ποσό που θα πρέπει να εκταμιεύσει ο πελάτης για την απόκτηση του νέου του αυτοκινήτου. Έτσι, η πρόσβαση στο πιο ευέλικτο leasing της αγοράς γίνεται ευκολότερη, πιο δελεαστική και πιο συμφέρουσα!

Και ο ένας μήνας… δωρεάν!

Εκτός από την αποκλειστική προσφορά για την έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023, η FlexCar χρησιμοποιεί και άλλες προωθητικές ενέργειες για να αναδείξει το όφελος της ευέλικτης μίσθωσης. Συγκεκριμένα, για ακόμη έναν μήνα, η προσφορά One Month Free κάνει… δώρο ένα μηνιαίο μίσθωμα στον πελάτη. Σε αυτή την ενέργεια θα συμμετέχουν πολλά δημοφιλή αυτοκίνητα από όλες τις κατηγορίες, μεγιστοποιώντας το όφελος για τους ενδιαφερόμενους. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι στην προσφορά One Month Free συναντάμε το Kia Picanto από τη μικρή κατηγορία, ένα ευέλικτο και πολύ βολικό για την καθημερινότητα μοντέλο. Όσοι προτιμούν την ηλεκτροκίνηση, μπορούν να στραφούν στο ηλεκτρικό Peugeot e-208 με σχεδόν μηδενικό κόστος χρήσης χάρη στη χαμηλή του κατανάλωση, ενώ υπάρχουν και οικογενειακές, SUV προτάσεις.

Το Opel Grandland στην έκδοση GS Line είναι ένα πληθωρικό SUV με μεγάλους χώρους και σπορ αισθητική που καλύπτει τόσο τις καθημερινές ανάγκες, όσο και την ταξιδιωτική διάθεση μιας δραστήριας οικογένειας. Αντίστοιχα, το Ford Kuga με τον αποδοτικό diesel κινητήρα των 1.5 λίτρων, προσθέτει την απαράμιλλη οικονομία καυσίμου για εκείνους που καλύπτουν πολλά χιλιόμετρα σε ετήσια βάση. Τέλος, οι επαγγελματίες βρίσκουν την πρόταση που ταιριάζει ιδανικά σε εκείνους με το Peugeot Expert. Διαθέτοντας πλούσιο εξοπλισμό και ασυναγώνιστη πρακτικότητα για τα κοντινά ή μακρινά δρομολόγια, θα κερδίσει κάθε οδηγό του.

Βρες τώρα το δικό σου αυτοκίνητο από τον στόλο της FlexCar και απόλαυσε τα οφέλη του ευέλικτου leasing!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...