Mother & Baby Awards 2023: Τρεις σημαντικές διακρίσεις για την Inglesina

Η κορυφαία εταιρεία παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου, αλλά και συστημάτων μεταφοράς, κατάφερε να πετύχει τρεις εξαιρετικές διακρίσεις.

  • -
  • -

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Mother & Baby Awards 2023. Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα  από την BOUSSIAS events τα Mother & Baby Awards, με στόχο να αναδείξουν και να  επιβραβεύσουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby car industry.

Συνολικά, διακρίθηκαν 34 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, καθώς επίσης και τη φροντίδα της νέας μητέρας.

Η Inglesina, έχοντας αποσπάσει 3 εξαιρετικές διακρίσεις με χρυσό βραβείο για το καλύτερο  καρότσι περιπάτου για το νέο Aptica αλλά και χάλκινα βραβεία για ένα από τα καλύτερα  παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Marco polo και για ένα από τα καλύτερα συστήματα  μεταφοράς ταξιδιού για το Aptica Quattro, συνεχίζει δυναμικά το έργο της δεσμευόμενη  στη δημιουργία προϊόντων και λύσεων που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ψυχική και  σωματική υγεία και ευεξία του μωρού, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την  ανακάλυψη του κόσμου.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα βραβεία

Το καρότσι περιπάτου Aptica έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Stroller.  Απαράμιλλο στυλ, φινέτσα και διακριτική πολυτέλεια! Το νέο Aptica ζυγίζει 10,4 κιλά, είναι ακόμα πιο compact, ενώ, χάρη στους νέους τροχούς πολυουρεθάνης, αντιμετωπίζει εύκολα όλα τα εδάφη. Η νέα θέση περιπάτου All Season που διαθέτει είναι εξοπλισμένη με το κάλυμμα Comfort Cover για καλύτερη προστασία του μωρού απο το κρύο τον χειμώνα, και κατασκευασμένη από διπλό στρώμα πλέγματος για μεγαλύτερη θερμική άνεση το καλοκαίρι. Οι 4 θέσεις ανάκλισης αλλά και το μέγεθος του καθίσματος (55 x 37) κάνουν το APTICΑ ακόμη πιο άνετο! Διατίθεται σε δύο νέους, εντυπωσιακούς σκελετούς Palladio και Litio με χειρολαβή από vegan δέρμα. Το σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Travel System.

Το σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro είναι ιδανικό για γονείς που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο στυλ, τη φινέτσα και τη διακριτική πολυτέλεια, χωρίς να θυσιάζουν τη λειτουργικότητα. Tο μεγάλο πορτ-μπεμπέ του με διαστάσεις 79 x 37 εκ. χαρίζει στο μωρό πολλούς μήνες απόλυτης χαλάρωσης. Το νέο Aptica ζυγίζει μόλις 10,4 κιλά και χάρη στους νέους τροχούς πολυουρεθάνης αντιμετωπίζει εύκολα όλα τα εδάφη. Περιλαμβάνει επίσης τη νέα θέση περιπάτου All Season, που εξασφαλίζει θερμική άνεση ανεξαρτήτως εποχής.

Όπως όλα τα συστήματα μεταφοράς Quattro της Inglesina, το Aptica είναι εξοπλισμένο με σκελετό και θέση περιπάτου, πορτ-μπεμπέ, στρώμα και Welcome Pad για το πορτ-μπεμπέ, βάση στήριξης Standup και βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου, διαθέσιμο στις εκδόσεις Darwin Infant (R129 i-Size), Darwin Infant Recline (ECE R129/03) ή Cab (R44/04). Διαθέτει επίσης μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ που μπορούν να το συνοδεύσουν.

Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Car Seat κατέκτησε το Marco Polo. Η τοποθέτηση του παιδιού στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Το Marco Polo 360 είναι το περιστρεφόμενο παιδικό κάθισμα που  συνοδεύει το παιδί από τη γέννηση του έως περίπου 4 ετών (105 εκ.). Οι μεγάλες διαστάσεις και οι διαφορετικές γωνίες ανάκλισης του διασφαλίζουν στο παιδί την ιδανική στάση σώματος και μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων και των ταξιδιών.

Χάρη στις κόκκινες / πράσινες ενδείξεις που προειδοποιούν αμέσως για τη  λανθασμένη εγκατάσταση του παιδικού καθίσματος επάνω στη βάση, μειώνεται ο κίνδυνος της λανθασμένης εγκατάστασης και αυξάνεται η ασφάλεια για το παιδί. Το περιστρεφόμενο κάθισμα 360 σας εξασφαλίζει τη σωστή τοποθέτηση του παιδιού χωρίς κόπο και τη γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης του καθίσματος, καθώς το παιδί μεγαλώνει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...