Για παιδικό κάθισμα, ασφαλώς επιλέγουμε Inglesina

Η πλούσια γκάμα παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου της Inglesina προσφέρει λύσεις για κάθε παιδί, από τη μέρα της γέννησής του μέχρι και την ηλικία των 12 ετών.

  • -
  • -

Η γέννηση ενός παιδιού είναι μια μαγική στιγμή για κάθε γονέα, όμως μαζί της έρχεται και η αγωνία για την εύρεση του καταλληλότερου εξοπλισμού για τις ασφαλείς μετακινήσεις του με το αυτοκίνητο. Τα παιδικά καθίσματα της Inglesina έρχονται να δώσουν λύση στις ανάγκες και τις ανησυχίες των γονέων, με βασική προτεραιότητα την μέγιστη ασφάλεια, αλλά και το κορυφαίο επίπεδο άνεσης για τα παιδιά.

Παιδικά καθίσματα για όλες τις ηλικίες

Τα παιδικά καθίσματα της Inglesina έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα ηλικιών, από τη στιγμή της γέννησης έως και τα 12 έτη. Άλλωστε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όλα τα παιδιά έως και 12 ετών είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν παιδικό κάθισμα σε κάθε τους μετακίνηση, μέχρι το ύψος και το βάρος τους να τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν τις κανονικές θέσεις των αυτοκινήτων, χωρίς η ζώνη ασφαλείας να καθίσταται επικίνδυνη για αυτά!

Inglesina Newton

Χωρισμένα ανάλογα με το βάρος και το ύψος του παιδιού, τα παιδικά καθίσματα της Inglesina πέρα από την κορυφαία ασφάλεια και ποιότητά τους, ξεχωρίζουν για την ευκολία στην τοποθέτηση και στην πρόσδεση του παιδιού, για την εργονομική σχεδίαση, την προσαρμοστικότητά τους καθώς και την άνεση και υποστήριξη που προσφέρουν οι ειδικά σχεδιασμένες και αφαιρούμενες επενδύσεις. Επιπλέον, ενσωματώνουν την τεχνολογία Side Head Protection για προστασία από πλευρικές συγκρούσεις, ενώ η ρυθμιζόμενη κλίση τους έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το παιδί να διατηρεί τη σωστή στάση σώματος από τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Ποιες είναι οι επιλογές που προσφέρει η Inglesina, και ποια είναι εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του δικού σας παιδιού;

Όλες οι επιλογές που προσφέρει η Inglesina

Το κάθισμα Cab, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο R44/04, είναι το ιδανικό πρώτο κάθισμα του παιδιού. Καλύπτει ολόκληρο το φάσμα από την πρώτη μετακίνηση του μωρού από το μαιευτήριο, μέχρι και την περίοδο που θα φτάσει τα 13 kg, κάτι που συνήθως συμβαίνει κοντά στην ηλικία των 15 μηνών. Το ελαφρύ αυτό κάθισμα των 4,4 kg που τοποθετείται αποκλειστικά με φορά προς τα πίσω, συνδέεται και αποσυνδέεται εύκολα, χρησιμοποιώντας τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Inglesina

Το Darwin Infant i-Size είναι κατάλληλο για μωρά με ύψος έως 75 εκατοστά, δηλαδή από τη γέννηση μέχρι και την ηλικία των 13 μηνών. Πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο Silver Mother and Baby Awards 2021 ενώ έχει πιστοποιηθεί και από τον ανεξάρτητο οργανισμό ADAC. Η εγκατάστασή του γίνεται με φορά προς τα πίσω, και υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο επάνω σε βάση με σύστημα Isofix. Η εξέλιξη του είναι το Darwin Toddler i-Size, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στην ίδια ακριβώς βάση με κατεύθυνση είτε προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω, καθώς είναι σχεδιασμένο για παιδιά με ύψος από 61 έως 105 εκατοστά, δηλαδή ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 4 ετών. Για τα παιδιά με ύψος από 61 έως 75 εκατοστά, η τοποθέτηση είναι αυστηρά προς τα πίσω. Τα δύο παραπάνω καθίσματα είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R129 ή i-Size.

Inglesina

Τα επόμενα δύο μοντέλα απευθύνονται σε εκείνους που ψάχνουν ένα κάθισμα κατάλληλο για όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο R129/03. Το Copernico είναι μια εξαιρετική λύση, από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και τα 12 έτη, με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών που διευκολύνει τη χρήση και την πρόσβασή του σε αυτό, με μαξιλαράκι μειωτήρα για τους πρώτους μήνες της ζωή του, ανάκλιση τριών θέσεων και ρυθμιζόμενο προσκέφαλο έξι θέσεων, έτσι ώστε να ακολουθεί την ανάπτυξή του. Εξίσου προσαρμοστικό είναι και το Caboto i-Size, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά με ύψος από 76 έως και 150 εκατοστά, δηλαδή έως τα 12 έτη, καθώς ενσωματώνει ρυθμιζόμενο προσκέφαλο εννιά θέσεων και ανάκλιση τεσσάρων θέσεων.

Inglesina Copernico

Τέλος, τρία διαφορετικά μοντέλα της Inglesina, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R44/04, απευθύνονται σε μεγαλύτερα παιδιά. Τα Newton 1.2.3 IFIX και Gemino 1.2.3 IFIX είναι κατάλληλα για ηλικίες από 9 μηνών έως 12 ετών, και βάρος 9-36 kg. Και τα δύο έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στο ύψος του παιδιού, αφαιρώντας τμήματα της εσωτερικής επένδυσης καθώς αυτό μεγαλώνει. Το Newton 1.2.3 IFIX έχει ρύθμιση εννέα θέσεων στο ύψος του προσκέφαλου, ενώ το Gemino 1.2.3 IFIX έχει πέντε θέσεις, ανάκλιση τεσσάρων θέσεων και επιπλέον ρύθμιση στο πλάτος του καθίσματος. Όσο για το κορυφαίο Tolomeo 2.3 IFIX, έχει σχεδιαστεί για παιδιά άνω των 3 έως 12 ετών, με βάρος 15-36 kg. Η δυνατότητα που έχει να μεγαλώνει ταυτόχρονα σε ύψος και σε πλάτος, σε πέντε διαφορετικές θέσεις, εξασφαλίζει ότι το παιδί θα απολαμβάνει πάντα άνετα και ασφαλή ταξίδια, ανεξάρτητα από τον ρυθμό ανάπτυξής του.

Inglesina Newton

Η Inglesina προσφέρει επίσης αξεσουάρ για τα καθίσματα, κάνοντας τη ζωή των γονιών αλλά και του παιδιού ακόμα ευκολότερη. Μια κουνουπιέρα, ένα αδιάβροχο κάλυμμα, ή ένα καλοκαιρινό κάλυμμα του καθίσματος για τους θερμότερους μήνες του χρόνου θα ενισχύσουν την άνεση και την προστασία. Και για τους γονείς που θέλουν να είναι σίγουροι ότι ποτέ δεν θα ξεχαστεί το παιδί τους μέσα στο αυτοκίνητο, η Inglesina προσφέρει τη συσκευή Ally Pad, που ανιχνεύει την παρουσία μωρού στο κάθισμα και ειδοποιεί εγκαίρως τον κηδεμόνα.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου της Inglesina στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, να τα συγκρίνετε και να δείτε τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για το παιδί σας ή να τα δείτε από κοντά σε κάποιο από τα δεκάδες καταστήματα βρεφικών ειδών που εμπορεύονται τα προϊόντα της Inglesina. Το παιδί σας, θα σας ευγνωμονεί!

Inglesina Tolomeo