Tesla: Τιμόνι στη λάθος πλευρά, αλλά στάνταρ το… τρίτο χέρι!

Ένα νέο αξεσουάρ δίνει η Tesla στην Αγγλία, για τους οδηγούς που δέχτηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητα με τιμόνι στα αριστερά, αντί των δεξιοτίμονων που κυκλοφορούν στη χώρα.

  • -
  • -

Η Tesla είναι μια από τις εταιρείες που συζητιέται πολύ συχνά στο διαδίκτυο. Μια από τις πιο πρόσφατες αφορμές είναι το αξεσουάρ με το όνομαThe Reacher! Πρόκειται για ένα εξάρτημα εξαιρετικά απλής κατασκευής, ώστε οι οδηγοί να φτάνουν στην άλλη πλευρά του οχήματος. «Ποιος ο λόγος» θα αναρωτηθούν κάποιοι, ωστόσο υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη αιτία που οδήγησε σε αυτή την ιδέα. Η μάρκα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα γίνει παύση της παραγωγής για τα δεξιοτίμονα Model S και Model X. Ωστόσο, αν κάποιος στην Αγγλία θέλει κάποιο από τα δύο μοντέλα, μπορεί να το πάρει με το τιμόνι στα αριστερά!

Troll ή εξυπηρέτηση από την Tesla;

Το αξεσουάρ “The Reacher” έρχεται για να δώσει λύση σε κάποια συνηθισμένα προβλήματα της καθημερινότητας. Βλέπετε, η χρήση ενός αριστεροτίμονου αυτοκινήτου σε χώρα που κυκλοφορούν δεξιοτίμονα, πυροδοτεί διάφορα προβλήματα. Πώς θα φτάνει ο οδηγός το μηχάνημα για να πάρει το εισιτήριο του πάρκινγκ;

Δείτε ακόμη: Νέο μοντέλο Tesla - Πόσο πιθανό είναι, πότε το περιμένουμε;

Πώς θα περνάει από drive-through καταστήματα ή από σημεία που θα πρέπει να πληρώσει από το δεξί παράθυρο; Όλα αυτά καλείται να αντιμετωπίσει η συγκεκριμένη κατασκευή, κάνοντας τον οδηγό να φτάνει από το αριστερό κάθισμα.

Αρχικά, η ανακοίνωση της Tesla έμοιαζε περισσότερο με… troll παρά με πραγματικό γεγονός. Θυμίζει πολύ τα πρωταπριλιάτικα αστεία των εταιρειών που παρουσιάζουν απίστευτες υπηρεσίες ή gadgets, θέλοντας να κάνουν πλάκα με αφορμή την ημέρα. Όμως, το… τρίτο χέρι της Tesla δεν είναι πλάκα, αλλά μια πραγματική πρόταση για τους οδηγούς που δέχτηκαν να παραλάβουν αριστεροτίμονα Model S και Model X στην αγορά της Αγγλίας. Τουλάχιστον, μπήκαν στον κόπο να σκεφτούν μια λύση για το πρόβλημα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...