Lancia Pu+Ra HPE: Η πρώτη βόλτα με το ιταλικό πρωτότυπο [video]

To 100% ηλεκτρικό Lancia Pu+Ra HPE, με εσωτερικό σχεδιασμό από τον φημισμένο οίκο Cassina, αποτελεί το project επαναλανσαρίσματος της εταιρείας.

  • -
  • -

O Luca Napolitano, CEO της Lancia, βρέθηκε στο τιμόνι μίας Pu+Ra HPE, του 100% ηλεκτρικού concept car, που σηματοδοτεί την έναρξη της Ευρωπαϊκής περιοδείας σε έξι χώρες, οι οποίες συμμετέχουν στην διαδικασία του διεθνούς επαναλανσαρίσματος της μάρκας.

«Κάνουμε σήμερα, ένα ακόμα βήμα στο ταξίδι προς την Αναγέννηση της Lancia. Η Lancia είναι η μάρκα των όμορφων ιταλικών αυτοκινήτων, των ναυαρχίδων για τους ηγέτες του κράτους, και των θριαμβευτών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι του 70 και του 90Η Lancia Pu+Ra HPE, το πρώτο αυτοκίνητο αυτής της νέας εποχής, είναι μία πραγματική Lancia τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Ενσωματώνει όλα εκείνα τα χρακτηριστικά που έκαναν τη μάρκα διάσημη σε όλο τον κόσμο: αυθεντικότητα και ριζοσπαστικότητα, κομψότητα και έντονα γεωμετρικό design.

H Lancia Pu+Ra HPE αποτελεί μία ξεκάθαρη απόδειξη για το πώς θα είναι τα καινούργια αυτοκίνητα της Lancia, σε ότι αφορά το design, την καινοτομία και την τεχνολογία. Επιπλέον, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με το διάσημο οίκο Cassina, με τον οποίο μας ενώνουν πάνω από εκατό χρόνια ιστορίας και κοινών αξιών, όπως είναι το Ιταλικό στυλ, η βιωσιμότητα και η καινοτομία, η οδήγηση μίας Lancia Pu+Ra HPE γίνεται πραγματική απόλαυση για κάποιον που αισθάνεται ότι βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του!

Και να προσθέσω ότι, τώρα που η Lancia Pu+Ra HPE φτάνει στην Ευρώπη, είναι μια ακόμα ιστορική στιγμή. Τον Μάιο του 2022, προσλάβαμε πέντε Brand Managers για τις χώρες που συμμετέχουν στη διεθνή διαδικασία αναγέννησης, με την Πορτογαλία να προστίθεται στη συνέχεια. Το Φεβρουάριο του 2023 στη Lancia Design Day, αποκαλύψαμε το νέο λογότυπο και παρουσιάσαμε τη νέα Εταιρική Ταυτότητα, ενώ τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Σχεδίου στο Μιλάνο, παρουσιάσαμε το concept. Και τώρα, η Lancia Pu+Ra HPE θα γυρίσει την Ευρώπη, όντας το πρώτο αυτοκίνητο της νέας εποχής της μάρκας: Η Lancia επιστρέφει και το συγκεκριμένο πρωτότυπο είναι η ζωντανή απόδειξη αυτού!», δηλώνει ο CEO της Lancia, Luca Napolitano.

ky

Τα πλάνα της Lancia

Η Lancia διαθέτει έναν σταθερό και φιλόδοξο οδικό χάρτη, όπου ήδη σημειώνεται ταχεία πρόοδος ακολουθώντας πιστά τα βήματα που προβλέπονται από το στρατηγικό σχέδιο της Stellantis με τον τίτλο «Dare Forward». Ο στόχος του είναι το διεθνές επαναλανσάρισμα της μάρκας, εστιάζοντας σε τρεις θεμελιώδεις πυλώνες: εξηλεκτρισμός, ποιότητα και βιωσιμότητα.

Μετά τα πολλά σημαντικά κεφάλαια που γράφτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, το πλάνο της αναγέννησης της Lancia, συνεχίζεται τώρα με την πραγματική είσοδο της μάρκας στις έξι χώρες, οι οποίες αποτελούν μέρος των πρώτων βημάτων στα σχέδια του επαναλανσαρίσματος εκτός Ιταλίας: μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2024, η μάρκα θα έχει παρουσία στην Ευρώπη μέσα απο ένα δίκτυο 70 νέων αντιπροσωπειών, σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Το ταξίδι προχωρά με αλματώδεις ρυθμούς, και ήδη από τους πρώτους μήνες έχουν υπογραφεί οι 40 πρώτες επιστολές εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η διαδικασία ανανέωσης του μοντέλου διανομής θα ολοκληρωθεί έγκαιρα σε ολόκληρο το δίκτυο του εξωτερικού, ώστε να είναι όλα έτοιμα για το λανσάρισμα του Νέου Ypsilon. Στη συνέχεια, αναμένεται το 50% των πωλήσεων του μοντέλου, να είναι διαδικτυακές.

Δείτε επίσης: 7+1 μοντέλα που σημάδεψαν την Lancia

Οι νέοι εκθεσιακοί χώροι θα προσφέρουν στους πελάτες μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία, τόσο online όσο και off line, αντανακλώντας το «home feeling», χάρη στη χρήση υλικών, χρωμάτων και λεπτομερειών που αντλούν έμπνευση από την ιταλική αρχιτεκτονική και το Ιταλικό design.

pu+ra

Ως μέρος του 10ετούς στρατηγικού της πλάνου, η Lancia προγραμματίζει την παρουσίαση τριών νέων μοντέλων, ένα κάθε δύο χρόνια, αρχής γενομένης από το 2024 με την παρουσίαση του Νέου Ypsilon. Από το 2026, η Lancia θα λανσάρει μόνο 100% ηλεκτρικά μοντέλα και, από το 2028, θα πουλά μόνο 100% ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το στρατηγικό της πλάνο, δίνει μεγάλη προσοχή στη βιωσιμότητα, όπως αυτό αποδεικνύεται από τη χρήση καινοτόμων υλικών: το 50% των επιφανειών που θα έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο χέρι, θα αποτελείται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...