Πού πλένονται τα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας;

Αυτά είναι τα 7 σημεία του Λεκανοπεδίου Αττικής στα οποία πλένονται τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

  • -
  • -

Το αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων έγινε δεκτό από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, και για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας του αστυνομικού προσωπικού αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των πλυντηρίων υπηρεσιακών οχημάτων στην Αθήνα.

Η απόφαση αφορά συνολικά 7 πλυντήρια στο Λεκανοπέδιο Αττικής, και ειδικότερα:

  • 2 αυτόματα πλυντήρια επιβατηγών οχημάτων, μοτοσικλετών, φορτηγών και λεωφορείων στο Τμήμα Συνεργείων και Μεταφορικών Μέσων επί της λ. Θρακομακεδόνων 101 στις Αχαρνές
  • 2 αυτόματα πλυντήρια επιβατηγών οχημάτων ή μοτοσυκλετών επί της λ. Συγγρού 288 στην Καλλιθέα
  • 2 αυτόματα πλυντήρια επιβατηγών οχημάτων
  • 1 αυτόματο πλυντήριο φορτηγών και λεωφορείων στην οδό Κοκκινοπούλου 1, στο Γουδή

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, εκτός των παραπάνω, επίκειται και επαναλειτουργία του πλυντηρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά. Η Ομοσπονδία εκφράζει την ικανοποίησή της για τη θετική αυτή εξέλιξη, επισημαίνοντας ωστόσο την αναγκαιότητα της άμεσης δημιουργίας και λειτουργίας πλυντηρίων σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας, έτσι ώστε να εκλείψουν τα χρονίζοντα προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.

Δείτε ακόμη Η Ελληνική Αστυνομία αισθάνεται σέξι και... το δείχνει στο Τwitter

Η Ομοσπονδία αναμένει από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας την επίλυση και άλλων ζητημάτων, διευκολύνοντας και ανακουφίζοντας την καθημερινότητα του αστυνομικού προσωπικού.

Πηγή: ΠΟΑΣΥ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...